Neler Yeni

Süt 15 lira hayırlı olsun

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
zam konusunda haklısın ama bu 15 tl yazanda harbiden tam pravakatörcü yada şehirde tek kalmış bir market olabilir alma kardeşim mahallene sütçü gelmiyor mu ona sor zor değil yani burada bende marketin birine gidip fiyatı değiştirip 30 tl yazıp çekebilirim fotoğrafını ama sorun hakikatten büyük ayrıca süt yaklaşık 4-5 yıldan beridir 3 -5 tl arasında oynuyordu son aylar hariç bu olaylarda tıpkı Patates olayına dönecek gibi inş. Devletimiz oyun kuranların oyunlarını bozar ALLAH yar ve Yardımcımız olsun

omiccc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Osman can Müftüoğlu
Tamam her yer her şey zamlı ama bu biraz abartı olmuş abi

majorw0w

80+ Silver
Şimdi problem sütmü oldu yağ zeytin peynir herşeyin fiyatı neredeyse üç katına çıktı tüik göre araba fiyatları %12 kiralarda %15 artmış tisk'te biz tüik verilerini referans alıyoruz diyor ne olacak kurumların başına torpille adam getirilirse böyle olur kendilerine gelince memura gelince bol kepçeden ama iş işçiye gelince hiç bir şey yok ne kadar kırparız onu düşünüyorlar..
Suna takıldım memura bol kepceden kastın yüzde 3 zammı? Geçen işçilere seyanen zam verdiler çok demiyorum memura o da verilmedi ? Öğretmen maaşı asgari ücrete yaklaştı diye bas bas bagiriyorlar? Herşeye o kadar zam gelmiş yüzde 3 e çok mu diyorsun?

İceWolf

80+ Silver
Twitter'da sol troller bu gönderiyi sürekli paylaşıyor. Tabi ki inanılıyor.
Bu postta paylaşılmış olan 15 TL yazan fotoğrafında dün ilk yayınlandığı yer ABD. ABD deki malum terör örgütü oynatiyor burdakilerde biz özgürüz kendimiz düşündük hikayeleri anlatiyorlar.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti
nE :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu postta paylaşılmış olan 15 TL yazan fotoğrafında dün ilk yayınlandığı yer ABD. ABD deki malum terör örgütü oynatiyor burdakilerde biz özgürüz kendimiz düşündük hikayeleri anlatiyorlar.
İlk ABD'de paylaşıldığına dair bir kaynak var mı?

İceWolf

80+ Silver
var olmazmı. bu süt haberi abd deki 2 türkçe sayfada dün paylışılmış. gerçi nasıl oluyor meçhul ama abd de türkçe yayın yapan birsürü sayfa var.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
asgari maaşı arttırmanın bi halta yaramadığını ne zaman anlarlar acaba

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Adamlar beni ajan ilan etti telefonumu çıkarıyım mı allahım bu ülke gelişmemeye mahkum LLDLCŞSÇÇDVÇF
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu konuşmaları ss alıp gülmek var şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavaş yavaş yansır dolar 13.90 oldu zaten ajanım ben uwu

Ekler

• Screenshot_20211210_135054.jpg
    Screenshot_20211210_135054.jpg
    233.5 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0