Sherlockholmes12
80+ Bronze
Geçmiş mevzular zamanında uzun uzun kavga etmiştik bunla tekrar görünce kendimi tutamadımNiye dallama diyon olm çocuğa.
Geçmiş mevzular zamanında uzun uzun kavga etmiştik bunla tekrar görünce kendimi tutamadımNiye dallama diyon olm çocuğa.
Anladım.Geçmiş mevzular zamanında uzun uzun kavga etmiştik bunla tekrar görünce kendimi tutamadım
senden daha iyi dallama yoktur alemde.. çakma rambo. sen git bataklıkta ördeğinle oynaSen şu bilgisayarında ses sorunu olan dallama değil misin
bence annen yasak koymakta haklı açtığın konulardan yazışmalarından aşırı bağımlı olduğun belli oluyor kahve gibi kafein içermeyen içecekler var dibek-menengç kahvesi (doğrumu yazdım bilmiyorum xd) içebilirsin annenede anlatırsan eve sokabileceğini inanıyorumBeyler annem evde kafein diyeti bașlattı ben de 1 litrelik bir șișeye sütlü nescafe yapıp dolabıma sakladım.Acaba bunu ne kadar sürede tüketmeliyim?Normal süt bozuluyor da nescafe bozulur mu?
Bilmiyorum hocam cidden bilemiyorum artık.bence annen yasak koymakta haklı açtığın konulardan yazışmalarından aşırı bağımlı olduğun belli oluyor kahve gibi kafein içermeyen içecekler var dibek-menengç kahvesi (doğrumu yazdım bilmiyorum xd) içebilirsin annenede anlatırsan eve sokabileceğini inanıyorum
Hayır hocam.Bağımlılık korkusu var onda ve sebebi de benim.Alkole bașladım 2 yıl önce çok kötü yerlere gitti durum yanında bașka șeylerde vardı.3 ay oldu bırakalı.Bir șeye bağlanacağım diye çok korkuyor.cozume ulasmis ama meraj ettigim icin soracagim, annen kafeini neden yasakliyor, bir hastalığını falan mi tetikliyor?
Haahahahahahahaahahahasenden daha iyi dallama yoktur alemde.. çakma rambo. sen git bataklıkta ördeğinle oyna
hohohohohohhohhoHaahahahahahahaahahaha
Yaşın kaç senin hocamhohohohohohhohho
sekizYaşın kaç senin hocam