Suya düşmüş 13t pro napicam

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Muhtemelen oksitlendi,
Tamirciye götürdüm ben bunu yaparım ama 1 ay sonra başka yerinde sorun çıkar dedi
Su ile temas etti
Dereye düştü cikardim
Kapatmadım telefonu
Mor ekran verdi kapandi
İçini açtım içi tertemiz hiçbir sorunu yok
İsterseniz fotoğraf atarim
25bine almıştım, yazık oldu
Parça fiyatına satılabilir mi?

Muhtemelen oksitlendi,
Tamirciye götürdüm ben bunu yaparım ama 1 ay sonra başka yerinde sorun çıkar dedi
Su ile temas etti
Dereye düştü cikardim
Kapatmadım telefonu
Mor ekran verdi kapandi
İçini açtım içi tertemiz hiçbir sorunu yok
İsterseniz fotoğraf atarim
25bine almıştım, yazık oldu
Parça fiyatına satılabilir mi?
  • Suya DayanıklılıkVar
  • Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8 hocam zaten 30 dakika 1.5 metre suya dayanıklı eğer önceden içi açılmammış ve içinde sıvı teması yoksa hiç bir şey olmaz o telefona rahat olun ama ekran neden mor olup kapandı onu bilmiyorum ama sonra açıldıysa bir şey olmaz gibi

• Suya DayanıklılıkVar
  • Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8 hocam zaten 30 dakika 1.5 metre suya dayanıklı eğer önceden içi açılmammış ve içinde sıvı teması yoksa hiç bir şey olmaz o telefona rahat olun ama ekran neden mor olup kapandı onu bilmiyorum ama sonra açıldıysa bir şey olmaz gibi
Açılmadı, ya tamirci dedik ben yaparım ama sonra başka bir yeri patlak verir, telefonum tertemiz, birsey olmadı temizlikte yaptım dur fotoğraf atim, bunu kimse alır mı 3-5 biseye

Açılmadı, ya tamirci dedik ben yaparım ama sonra başka bir yeri patlak verir, telefonum tertemiz, birsey olmadı temizlikte yaptım dur fotoğraf atim, bunu kimse alır mı 3-5 biseye
hocam şuan çalışıyorsa bence içini düzgünce sıvı bantlarını vs. çektirip teklar kapatın kullanmaya devam edin çalışmıyorsa geçmiş olsun

• Suya DayanıklılıkVar
Çalışmıyorhocam 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan çalışıyorsa bence içini düzgünce sıvı bantlarını vs. çektirip teklar kapatın kullanmaya devam edin çalışmıyorsa geçmiş olsun

Ekler

• IMG_20250610_222555.webp
    IMG_20250610_222555.webp
    304.5 KB · Hit: 83
  • IMG_20250610_222547.webp
    IMG_20250610_222547.webp
    428.6 KB · Hit: 83
  • IMG_20250610_222536.webp
    IMG_20250610_222536.webp
    307.9 KB · Hit: 82
  • Suya DayanıklılıkVar
Bu yalanlara kim kanıyor ?

Çalışmıyorhocam 🙂
su yüzünden bozulması ilginç suya dayanıklı aslında IP68 sertifikası varmış aslında garibime gitti geçmiş olsun teklardan yedek parça olarak satarsınız hocam ama kaç eder onu bilmiyorum

Bana pek inandırıcı gelmiyor, suya düşürdüm telefon kendini anında kapattı sonrasında iyice salladım, içini açtım kuruttum pirince koydum, sonrasında tamirciye ona rağmen çalışmadı yani kısacası elimde kaldi

su yüzünden bozulması ilginç suya dayanıklı aslında IP68 sertifikası varmış aslında garibime gitti geçmiş olsun teklardan yedek parça olarak satarsınız hocam ama kaç eder onu bilmiyorum
Kime sorabilirim var mı bilgili biri

Bana pek inandırıcı gelmiyor, suya düşürdüm telefon kendini anında kapattı sonrasında iyice salladım, içini açtım kuruttum pirince koydum, sonrasında tamirciye ona rağmen çalışmadı yani kısacası elimde kaldi

Kime sorabilirim var mı bilgili biri
hocam içini nasıl açtınız telefonun

ikiziminkine bir şey olmamıştı hocam 13 pro plus var o da dayanıklı

hocam içini nasıl açtınız telefonun

ikiziminkine bir şey olmamıştı hocam 13 pro plus var o da dayanıklı
çok zor değil ben de eski telefonu (redmi note 10s) cebimde unutup denize girmiştim arka kapağı zorlayınca açabiliyosun max 2dk durmuşumdur denizde sonra hemen çıkıp kurutmaya çalıştım ama kurtulmadı o da ip53 vardı sanırım

çok zor değil ben de eski telefonu (redmi note 10s) cebimde unutup denize girmiştim arka kapağı zorlayınca açabiliyosun
hocam bence açmamak en mantıklısı eğer eski samsunglar gibi çıt çıtlı değilse çünkü sıvı koruma bantları çöp oluyor içi açılınca o sefer almadıysa bir dahaki sefere alıyor suyu ben hiç zorlamadım denemedim

hocam bence açmamak en mantıklısı eğer eski samsunglar gibi çıt çıtlı değilse çünkü sıvı koruma bantları çöp oluyor içi açılınca o sefer almadıysa bir dahaki sefere alıyor suyu ben hiç zorlamadım denemedim
yok zaten alacağı kadar su aldığından çıkarttım ben de içindeki suyu çıkarırım da kurtulur belki diye ama maalesef kurtulmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,854
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri