Suya düşmüş 13t pro napicam

hocam içini nasıl açtınız telefonun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikiziminkine bir şey olmamıştı hocam 13 pro plus var o da dayanıklı
Yalan derken? Ben bizzat test ediyorum hiçbir şey olmuyor dedikleri doğru 2 yıldır POCO X3 Pro ve Samsung saat kullanıyorum her banyoda onu da yıkıyorum denize. Dereye gezmeye gidince suya sokuyorum herhangi bir durumda çekinmiyorum toz kum çamur sokuyorum ayrıca kaç kere düşürdüm 1 metreden fazla uçurdum sadece kendi kılıfı var hiçbir şey yok cihazda . adamlar gayet sertifikanın hakkını veriyor iphoneler hariç genelde telefonlar sağlam olıuyor
Şans işi. İçi su alsa bile kısa devreden bozulması.
Herhangi bir telefonun arasına lastik koy aynı.

su yüzünden bozulması ilginç suya dayanıklı aslında IP68 sertifikası varmış aslında garibime gitti geçmiş olsun teklardan yedek parça olarak satarsınız hocam ama kaç eder onu bilmiyorum
Hocam bunlar elle sokup çekersen muhtemelen arkadaş düşürünce taşa vs vurup bir yeri açılınca su girdi

Suya dayanıklılık denilen şey tatlı su için geçerli. Deniz, dere gibi tuzlu veya çamurlu, kirli sular zaten riskli. Çeşme suyunda, havuzda (klor seviyesine göre riskli olabilir) falan sıkıntı olmaz. Sıcak su falan da riskli, o sertifikalar sadece tatlı suda test ediliyor. (Bazı telefonlar, başka sertifikalar için sıcak ve soğuk su da dahil olabiliyor.)
hocam dere diyince ben tatlı su diye düşündüm onun dışında evet haklısınız koruma var diye gidipte denize girilmez

Eğer uzun süre suda kalmadıysa bozulmaması lazım benim eski redmi 10 bile 3. Kattan düştü kaç defa yıkandı onda sertifika bile yoktu

Keşke cihazı açmadaydın garantiye gönderip değiştirirlerdi diye düşünüyorum.

suyu nasıl aldı peki nasıl farkettiniz suyu aldığını.
Derenin videosunu çekiyordum, telefon elimden kaydı, düştü, 3
1m derinlikte falan cikardim,daha önce cihazın içi hiç açılmadı, arkadaşlar yazmış daha önce içi açılmış olabilir diye, hayır hic açılmadı zaten su aldıktan sonra cihazı kapattım açtım fırca ile iyice temizledim, içi su doluydu zaten, bu konuyu açmamın sebebi, cihaza ne yapılır parça fiyatına satılır mı?

• Suya DayanıklılıkVar
  • Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8 hocam zaten 30 dakika 1.5 metre suya dayanıklı eğer önceden içi açılmammış ve içinde sıvı teması yoksa hiç bir şey olmaz o telefona rahat olun ama ekran neden mor olup kapandı onu bilmiyorum ama sonra açıldıysa bir şey olmaz gibi
Su geçirmez değil. Bunun garantisini vermezler. Suya dayanıklı demek o belirtilen basınca dayanıklı demek. Su geçirmez değil.
Bu değer ne kadar yüksek ise cihazın su geçirmeme ihtimali o kadar fazla.
Dolayısıyla pek bir şey ifade etmiyor onlar. Reklam business.

Su geçirmez değil. Bunun garantisini vermezler. Suya dayanıklı demek o belirtilen basınca dayanıklı demek. Su geçirmez değil.
Burda zarar gören ben oldum 😂😂

Hocam bunlar elle sokup çekersen muhtemelen arkadaş düşürünce taşa vs vurup bir yeri açılınca su girdi
Hiçbir taşa vurulmadi, suya düştü hemen atladım, aldım sonrasında içini açtım fön makinesi + fırça ile iyice temizledim

Geçmiş olsun hocam daha pahalı şeylere mal olmasın en azından ders almış oldunuz. Çok var öyle manzara çekerken düşüren uçuruma atan denize nehire atan.
Benim kuzenle denizdeyiz iphone 8 i vardı cebinde unutmuş yüzdük bi 10-15 dk açıldık sonra bağırmaya başladı ulan dedim noldu denizanası falan mı soktu. Sonra cebinden bi çıkardı telefon 😂

evet hocam geçirmez değil ama %90 doğruluk payı var birçok kişi reklam olsun diye samsungları iphonları suyun içinde kutu açılışı vs. yapıyor hiç bir şey olmuyor ya da internette kaynar suyla bile test eden var ama yine bir şey olmuyor ama dediğiniz gibi şans işi

Hiçbir taşa vurulmadi, suya düştü hemen atladım, aldım sonrasında içini açtım fön makinesi + fırça ile iyice temizledim
Hocam fön makinesi yapmasaymışınız iyiymiş

Bence çok zor ama sahibinden ilan açıp şansınızı deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,537
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri