Xfx al benceSwift 210 5850 saphire de şuan 5800 civarı
bunlsrdan birinimi almalıyım yoksa asus dual modelinin düşmesini mi beklemeliyim
1 haftadan fazladır bekliyorum fakat pek düşmicek gibi
valla kral ben amd önermem be hele ilk bilgisayarın olacaksa hevesın kursağında kalmasın driver çökmesimi dropmu desen ne varsa var nvidia al geç uğraşma amd ile tecrube aktarıyorum yıne sana kalmışSwift 210 5850 saphire de şuan 5800 civarı
bunlsrdan birinimi almalıyım yoksa asus dual modelinin düşmesini mi beklemeliyim
1 haftadan fazladır bekliyorum fakat pek düşmicek gibi
yok ilk değil sizin 6500xt sorunu vardı galiba 6500xt piyango gibi kartvalla kral ben amd önermem be hele ilk bilgisayarın olacaksa hevesın kursağında kalmasın driver çökmesimi dropmu desen ne varsa var nvidia al geç uğraşma amd ile tecrube aktarıyorum yıne sana kalmış
uğraşma bence 3 kuruş fazla olsun nvidia olsunyok ilk değil sizin 6500xt sorunu vardı galiba 6500xt piyango gibi kart
Kasam Lian li lancool 215 3 tanede 70cfmlil egzoz fan var termal açıdan baya iyi yani saphire alırsam amazondan alırım xfx incehesaptan fakat incehesapa garanti konusunda güvenemiyorum birde dual düşermide diye düşünüyorum 6k ya düşerse xfx veya saphire aldığıma pişman olurum çünküSapphire Pulse 6600 kullanıyorum
6600XT kullandım
6500XT kullandım
5700 kullandım
bu 4 kartın hiç birinde de sorun yaşamadım üstte ki arkadaş kendi sorun yaşadığı için milletede yaymaya çalışıyor
Sapphire Pulse modelinden pişman değilim maksimum gördüğüm derece 74 oldu yaz ayında full yükte 30 dakika çalıştırdım Furmark ile bu arada egzoz fanım yok ona rağmen bu durumda %50 fan hızında
Ama ben sizin yerinizde olsam XFX alırdım garanti önemli
konuştu max amd fanboyu tabii ki yaycam insanlar alırken 3 kere düşünsün hata yaşamasın diyeSapphire Pulse 6600 kullanıyorum
6600XT kullandım
6500XT kullandım
5700 kullandım
bu 4 kartın hiç birinde de sorun yaşamadım üstte ki arkadaş kendi sorun yaşadığı için milletede yaymaya çalışıyor
Sapphire Pulse modelinden pişman değilim maksimum gördüğüm derece 74 oldu yaz ayında full yükte 30 dakika çalıştırdım Furmark ile bu arada egzoz fanım yok ona rağmen bu durumda %50 fan hızında
Pişman olmazsınız hocam ne olacak dual gelse bir şey değişmeyecek kiKasam Lian li lancool 215 3 tanede 70cfmlil egzoz fan var termal açıdan baya iyi yani saphire alırsam amazondan alırım xfx incehesaptan fakat incehesapa garanti konusunda güvenemiyorum birde dual düşermide diye düşünüyorum 6k ya düşerse xfx veya saphire aldığıma pişman olurum çünkü
kesin kullanmışsındır az tutarlı salla rx 6600 xt kullanan adam niye rx 6600 e düşsün çok sallıyorsun aman dikkat etSapphire Pulse 6600 kullanıyorum
6600XT kullandım
6500XT kullandım
5700 kullandım
testlerde 10/15 derece fark atıyor pulse modeline baya büyük soğutma bloğu varPişman olmazsınız hocam ne olacak dual gelse bir şey değişmeyecek ki
6600XT mi o kart değil
Aynı kart soğutma anlamında farkı var ama biri yaz ayında 74'de çalışıyorsa diğeri 67 66'da çalışsın hadi ne değişecek yani