Switch sadece ses çıkarmayamı yarar ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
geçen 5 kişiyiz arkadaş ortamında dedim blue switch lol oynarken çok iyi faker yayınlarını izliyodum baya iyi ses çıkıyor acaba hissiyatı nasıldır falan dedim sordum teker teker bende switch yok sizin switchler ne dedim 3 arkadaşım blue switch dedi diğer 1 dediki switch sadece ses çıkarmaya yarıyor asıl iş tuşların içindeki mekanikte dedi bu doğrumu red switch niye var o zaman dedim sesi için işte dedi ?

yayın izliyordum
adamın klavyesi blue switch yayına geliyordu tak tak sesi

Hayır sadece ses için değildir, red lineal switch yani bastığın direk gidiyor blue da ise içeride bir mekanizma var. 2 saniye bir hissetme oluyor, tuşa bastığını hissediyorsun. LOL gibi oyunlarda gayet iyi oluyor. En iyisi blue switchdir, çok kötü diyenlere bakma. Hissiyatı da efsanedir ağırlığı da tam ortasıdır. Fakat çok seslidir 2 hafta sonra falan başını şişirmeye başlar mikrofon ise sesi çok kolay alır. Onun için ben sevmiyorum blue redciyim ben. Red direk ilettiği için fps oyunlarda daha iyidir. Onun haricinde kahverengi siyah yeşil falan bana güzel gelmiyor. Biri çok ağır basma hissyatına sahip biri redin sesli hali gibi. Ben en çok red seviyorum, onu öneriyorum.

Kırmızı switch ;

Cherry MX Kırmızı

Hissiyatı:
Yumuşak

Klik Sesi: Yok

Hareket Kuvveti: 45 cN

Atlama Noktası: Yok

Yaklaşık Ömrü: Her switch başına 50 milyon tuş vuruşu

Mavi switch ;

Cherry MX Mavi

Hissiyatı:
Ağır

Klik Sesi: Yüksek

Hareket Kuvveti: 50 cN

Atlama Noktası: Var

Yaklaşık Ömrü: Her switch başına 50 milyon tuş vuruşu

Hayır sadece ses için değildir, red lineal switch yani bastığın direk gidiyor blue da ise içeride bir mekanizma var. 2 saniye bir hissetme oluyor, tuşa bastığını hissediyorsun. LOL gibi oyunlarda gayet iyi oluyor. En iyisi blue switchdir, çok kötü diyenlere bakma. Hissiyatı da efsanedir ağırlığı da tam ortasıdır. Fakat çok seslidir 2 hafta sonra falan başını şişirmeye başlar mikrofon ise sesi çok kolay alır. Onun için ben sevmiyorum blue redciyim ben. Red direk ilettiği için fps oyunlarda daha iyidir. Onun haricinde kahverengi siyah yeşil falan bana güzel gelmiyor. Biri çok ağır basma hissyatına sahip biri redin sesli hali gibi. Ben en çok red seviyorum, onu öneriyorum.
Konu açıklığa kavuşmuş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri