Neler Yeni

Switch yağlamak ne güzel şeymiş

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
https://a.aliexpress.com/_onb4araBu klavyeden vardı yeni switch sipariş ettim idareten bu kasaya takacağım o yenilerini beklerken bunun switchin tekini söküp açıp zeytinyağı döktüm yaya çok güzel oldu yay sesi gelmiyor ne güzel birşeymiş zeytinyağı değilde bunlara ne yağı sürebilirim kendi yağları olduğunu gòrmüştüm ama onlar pahalı diye biliyorum bòyle eğlencesine yapacağım ne yağı süreyim hindistan cevizi yağı olur gibi sanki yada ayçiçekmi

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Ginseng masaj yağı?

ConquerorXIV

80+ Gold
https://a.aliexpress.com/_onb4araBu klavyeden vardı yeni switch sipariş ettim idareten bu kasaya takacağım o yenilerini beklerken bunun switchin tekini söküp açıp zeytinyağı döktüm yaya çok güzel oldu yay sesi gelmiyor ne güzel birşeymiş zeytinyağı değilde bunlara ne yağı sürebilirim kendi yağları olduğunu gòrmüştüm ama onlar pahalı diye biliyorum bòyle eğlencesine yapacağım ne yağı süreyim hindistan cevizi yağı olur gibi sanki yada ayçiçekmi
yay için makine yağı gres yağı süreceksen sür ama saçmalık

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Krytox 205g0 kullanılıyor genelde stok bulamazsan sıvı gres yağlarda kullanabilirsin.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krytox 205g0 kullanılıyor genelde stok bulamazsan sıvı gres yağlarda kullanabilirsin.
Teşekkürler Krytox 205g0 ı görmüştüm bakarken onu belki bugün konunuzdan aldığım KTT kang lara uygularım sizce gerek var mı onlara bundakilere sıvı gres yağı süreyim alıştırma olsun nedense çok zevk aldım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Teşekkürler Krytox 205g0 ı görmüştüm bakarken onu belki bugün konunuzdan aldığım KTT kang lara uygularım sizce gerek var mı onlara bundakilere sıvı gres yağı süreyim alıştırma olsun nedense çok zevk aldım
Prelubed geliyor ama handlube>factorylube

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prelubed geliyor ama handlube>factorylube
Terimleri hiç bilmiyorum ama zaten yağlanmış olarak geliyor demek herhalde prelubed değil mi custom klavye rehberinizde yazıyorsa daha okuyacak vaktim olmadı ben en iyisi onu okuyayım bi vakit tekrardan teşekkür ederim.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bitkisel yağ kullanma ileride sorun ve koku olur.

Top Bottom