Neler Yeni

Yardım Switchler arasındaki fark

fps oyunları da oynuyorum rakat daha çok strateji moba tarzı oyunları tercih ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

blue switch cok ses çıkarıyor onu hiç hiç almak istemiyorum red switch outmn ogre modelinden alırsam alırım calypso da tepkime benim cok hoşuma gitti o yüzden optik switch ne işe yarıyor diye sordum

Moba tarzı dediğiniz League of Legends den bahsediyorsanız. Yakın zamanda bende klavye alacağım ve muhtemelen bu klavye "GP OGRE RGB" olacak şuan için stokda yok onu bekliyorum. Bende LoL oyuncusuyum ve bu klavye daha mantıklı geliyor. Saatlerce maç atıyoruz, 1 saate kadar bazen süren maçlar oluyor bilek desteği konforu gayet rahat ettirir diye düşünüyorum.

Bence klavye yerine mouse a önem vermelisin

Reis daha çok adc ağırlıklı oynamıyorsa "LoL ise" mouse çok fark ettirmiyor. daha çok " Q,W,E,R - D,F - 1,2,3 " kullanılıyor. Klavyenin önemi pek fazla oluyor. ADC ise mouse içinde biraz ilgilenmesi lazım.

T.P.G.

80+ Titanium
Zaten o ufak farkları algılayamazsın. Şu an normal membran bir klavyeye basarken ekrana baksan bastığın an yazar. Bunlar ufacık farklar. Ben sana Red switch öneririm black biraz yorabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten baktığında çoğu OUTEMU switch kullanıyor malzemesi hangisi kaliteliyse ki Ogre iyi denebilir bir malzemeye sahip red switch Ogre alırdım. Ama 500tl civarlarına çıkarsan CK350 RED SWITCH hepsinden daha kalitelidir. Ogre şu an rainbow olarak var RGB değil bunu göz önünde bulundur.

zeynep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeynep Koçak
Moba tarzı dediğiniz League of Legends den bahsediyorsanız. Yakın zamanda bende klavye alacağım ve muhtemelen bu klavye "GP OGRE RGB" olacak şuan için stokda yok onu bekliyorum. Bende LoL oyuncusuyum ve bu klavye daha mantıklı geliyor. Saatlerce maç atıyoruz, 1 saate kadar bazen süren maçlar oluyor bilek desteği konforu gayet rahat ettirir diye düşünüyorum.

Reis daha çok adc ağırlıklı oynamıyorsa "LoL ise" mouse çok fark ettirmiyor. daha çok " Q,W,E,R - D,F - 1,2,3 " kullanılıyor. Klavyenin önemi pek fazla oluyor. ADC ise mouse içinde biraz ilgilenmesi lazım.
calpysoda da var bilek desteği ama büyük ihtimalle red switch ogre alıcam

calpysoda da var bilek desteği ama büyük ihtimalle red switch ogre alıcam
Evet var, bende ikisi arasında kaldım ama calypsodaki switchin ses fazlalığından vazgeçtim ve ogrenin bilek desteğinin daha rahat olmasından ogre red switch rgb modelini bekliyorum.

Top Bottom