System32 ve SysWOW64 dosyaları olması gerek. 64 Bitte SysWoW64 var.
C diskindeSystem32 ve SysWOW64 dosyaları olması gerek. 64 Bitte SysWoW64 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde kendi windowsumda öyle bir dosya bulamadım dosyanın konumu ve içindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
şu an evde değilim yarın dönünce bakayımSistem dosyası C diski içerisindeki Windows klasöründe bulunur, 64 bit sistemlerde aşağıdaki görseldeki gibi olması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Virüse göre korku oranı değişir . Yeni yetme pc topladığım zaman laz virüsü diye bişey bulaştırmıştım. O zamanki internet hızları her şeyi sil baştan yap baya canımı sıkmıştı.bu tarz garip olaylardan bi ben mi korkuyorum virüs girse ne yaparım falan diye endişeleniyordum da bi formata bakar
Seninki hiç bi şey bende 2 kere cmd falan açıldı sonra bazen oyunlarda falan ses sanki 1.50x hızlandırılmış gibi oluyo şaka değil sincap ses efekti var ya sanki biri konuşunca öyle oldu ben trojan var sandım tarattım malwarebytes ve kaspersky dan hiç bi şey bulmadı ama hala hiç emin değilimya
kaspersky'da temiz çıktı
ya virüs nerden girsin anlamadım ki indirdiğim tek korsan Adobe premier proVirüse göre korku oranı değişir . Yeni yetme pc topladığım zaman laz virüsü diye bişey bulaştırmıştım. O zamanki internet hızları her şeyi sil baştan yap baya canımı sıkmıştı.
Ekonomik yönden baltalamayan, sisteme donanıma zarar vermeyen virüs ise eyvallah
Donanım olarak niye zarar versin bi yazılım en fazla disklere zarar verir (diye düşünüyorum)Virüse göre korku oranı değişir . Yeni yetme pc topladığım zaman laz virüsü diye bişey bulaştırmıştım. O zamanki internet hızları her şeyi sil baştan yap baya canımı sıkmıştı.
Ekonomik yönden baltalamayan, sisteme donanıma zarar vermeyen virüs ise eyvallah