System 64 dosyası Nedir?

Mriguana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
C diskinde system64 diye bir dosya var system32 olması gerekmez mi?
(Windows 'u 64 bit kullanıyorum)

büyük ihtimal 64 bit olduğu için

(yanlışım olablir lütfen uyarın)

System32 ve SysWOW64 dosyaları olması gerek. 64 Bitte SysWoW64 var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde kendi windowsumda öyle bir dosya bulamadım dosyanın konumu ve içindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde kendi windowsumda öyle bir dosya bulamadım dosyanın konumu ve içindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
C diskinde
içini açmadım kaspersky taraması yaptım bilgisayar temiz çıktı

C diskinde nerede

Sistem dosyası C diski içerisindeki Windows klasöründe bulunur, 64 bit sistemlerde aşağıdaki görseldeki gibi olması gerekiyor.

1618001213711.png

bu tarz garip olaylardan bi ben mi korkuyorum virüs girse ne yaparım falan diye endişeleniyordum da bi formata bakar 😀

bu tarz garip olaylardan bi ben mi korkuyorum virüs girse ne yaparım falan diye endişeleniyordum da bi formata bakar 😀
Virüse göre korku oranı değişir :D. Yeni yetme pc topladığım zaman laz virüsü diye bişey bulaştırmıştım. O zamanki internet hızları her şeyi sil baştan yap baya canımı sıkmıştı.

Ekonomik yönden baltalamayan, sisteme donanıma zarar vermeyen virüs ise eyvallah :D

ya

kaspersky'da temiz çıktı
Seninki hiç bi şey bende 2 kere cmd falan açıldı sonra bazen oyunlarda falan ses sanki 1.50x hızlandırılmış gibi oluyo şaka değil sincap ses efekti var ya sanki biri konuşunca öyle oldu ben trojan var sandım tarattım malwarebytes ve kaspersky dan hiç bi şey bulmadı ama hala hiç emin değilim

Virüse göre korku oranı değişir :D. Yeni yetme pc topladığım zaman laz virüsü diye bişey bulaştırmıştım. O zamanki internet hızları her şeyi sil baştan yap baya canımı sıkmıştı.

Ekonomik yönden baltalamayan, sisteme donanıma zarar vermeyen virüs ise eyvallah :D
ya virüs nerden girsin anlamadım ki indirdiğim tek korsan Adobe premier pro

Donanım olarak niye zarar versin bi yazılım :D en fazla disklere zarar verir (diye düşünüyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,123
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri