T-shirt tasarlayarak para kazanmak?

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,742
Son zamanlarda internette çok fazla karşıma çıkıyor, birçok kişi bu işten para kazandığını söylemiş.
Ben de denemekten zarar gelmez diye düşünerek bu işe girmeye karar verdim.
Ama başlamadan önce sizin fikrinizi almak istiyorum:
Daha önce bu işten para kazanan var mı, zaman harcamaya değer mi?
Vergi ödemem gerekir mi?
En uygun site hangisi?

Son zamanlarda internette çok fazla karşıma çıkıyor, birçok kişi bu işten para kazandığını söylemiş.
Vergi ödemem gerekir mi?
En uygun site hangisi?
değmez

yüklü sermayen olsun ki 3 5 yerine 30 50 stoğun olsun mesela o zaman belki büyütürsün büyüttükçe baskı cihazinın iyisini alırsın
sitelerde tasarım yaparak satmaktan bahsediyorum. Ben sadece tasarım yapacağım ve satılan ürün başı komisyon alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etsy yaptık bunu Dropshoping modeli ile
Elinizde güzel tasarımlar var ise satabilirsiniz.
Vergi vermem gerekir mi?

yaptım beyler gider mi bu?
1676452294089.png

Vergi ödemem gerekir mi?
En uygun site hangisi?
hocam printify öneririm etsy de satan çok kişi var ancak rekabet çok fazla, yani kısa süre uğraşacaksanız pek tavsiye etmem. Çok vakit isteyen bi iş, vakti tasarımdan çok rekabete ve strarejilere harcıyorsunuz ben denedim ancak başarılı olamadım çünkü hiç emek vermedim, ilk başlarda vergi vermesenizde olur çünkü etsy zaten bireysel hesap açıyor şirket istemiyor, önce ürünleriniz satılsın sonra şirket açıp vergisini verirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam printify öneririm etsy de satan çok kişi var ancak rekabet çok fazla, yani kısa süre uğraşacaksanız pek tavsiye etmem. Çok vakit isteyen bi iş, vakti tasarımdan çok rekabete ve strarejilere harcıyorsunuz ben denedim ancak başarılı olamadım çünkü hiç emek vermedim, ilk başlarda vergi vermesenizde olur çünkü etsy zaten bireysel hesap açıyor şirket istemiyor, önce ürünleriniz satılsın sonra şirket açıp vergisini verirsiniz
ek olarak tasarımların kalitesi de önemli güzel tasarımlar yapıp tiktokta pazarlarsanız da gidebilir

Geri