Neler Yeni

T10X V2 aldık g.o. mu h.o mu?

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Özgür
hahahaha küstah herif bide yakında anlarsınız demiş, ne olacakmış sonradan? yeni araba almış birine boyle mi deniyor ?
Bu kadar agresif olmaya gerek var mı küçük kardeşim. Basit bir cümleyle düşüncemi aktarmışım. koyu siyasetçi ya da beyni körelmiş diye belirteyim kişi ve kişiler haricinde düzgün bir yorumu yok ürünün.

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Han
Bu kadar agresif olmaya gerek var mı küçük kardeşim. Basit bir cümleyle düşüncemi aktarmışım. koyu siyasetçi ya da beyni körelmiş diye belirteyim kişi ve kişiler haricinde düzgün bir yorumu yok ürünün.
yeni birsey alan kisiye bu sekilde cumle kurmak sizce ne kadar dogru ? ilerde sıkıntı cıkarabilir demek cok zor heralde. Kullananlardan 1 tane olumsuz yorum duymadım, dinledigin tek kisi siyasetciler olursa genel yorumu nasıl yapacaksın ?

Son düzenleme:

Mr8ilgin

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Yavuz
Bizde de var şehir içi kullanım konforu çok iyi sadece bence bi tık fiyatları yüksek bide yazılımsal ekran gelmeme falan gibi şeyler ama aç kapa yapıldığında düzeliyor şu anlık yolda kalmadık.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Özgür
yeni birsey alan kisiye bu sekilde cumle kurmak sizce ne kadar dogru ? ilerde sıkıntı cıkarabilir demek cok zor heralde. Kullananlardan 1 tane olumsuz yorum duymadım, dinledigin tek kisi siyasetciler olursa genel yorumu nasıl yapacaksın ?
Fikrimizi sormuş, doğruyu yanlışı kimse senden ya da başkasından öğrenecek değil. Herkes övüp içini rahatlatmak zorunda değil ayrıca araç istanbul sakarya arasında bile 2 kez şarja ihtiyaç duyabiliyor yüksek ısı veya düşük ısıdan kaynaklı. Kronik batarya ve ekran gibi gibi bir sürü sorunu mevcut. Tek tek yazmakla uğraşmak zorunda değilim "ho mu go mu" diye sormuş fikrimi belirttim nokta.

GPiro

80+ Platinum
olumsuz yorum duymamışsın şikayetvar a bakmanı tavsiye ederim tabi ikinci serisi için yanlış olur lakin ilk seri sıkıntılıydı

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf Han
olumsuz yorum duymamışsın şikayetvar a bakmanı tavsiye ederim tabi ikinci serisi için yanlış olur lakin ilk seri sıkıntılıydı
sikayetvara tek tek baktım cogunlugu servisle, teslimat ve faizlerle alakalı sorunları sebep gostermis. adam gibi aracla ilgili (yazılımsal, fiziksel) sıkıntısı var diyen sikayet azınlıkta, fakat haklısnız ilk seri sıkıntılıydı suanki soz konusu 2. seri olunca boyle bir tutum sergiledim yanlıs anlamayın

Son düzenleme:

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
araç nisan ayı içerisinde teslim edilecek dendi bu arada. Bir kampanya dahilinde iyi bir taksitle aldık aracı. Mesajlar için teşekkürler. Cherry tarzı modelleri yakıt tüketiminden tercih etmedik. V2 modelinde yazılımsal hataların gelecek güncellemelerle düzeltildiğinden bahsettiler. İsterseniz araba elime ulaştıktan sonra ayrı bir inceleme/tartışma konusuda açabilirim. Aracımız opel astraydı ve yaklaşık 7 yıldır tamirci yüzü görmedi. Anlayacağınız çok fazla arabayı yorup bozmayız. Tabi ilk elektrikli araba tercihimiz olacağından dolayı her şey olabilir. tekrardan mesajlar için teşekkürler.

timelytie

80+
araç nisan ayı içerisinde teslim edilecek dendi bu arada. Bir kampanya dahilinde iyi bir taksitle aldık aracı. Mesajlar için teşekkürler. Cherry tarzı modelleri yakıt tüketiminden tercih etmedik. V2 modelinde yazılımsal hataların gelecek güncellemelerle düzeltildiğinden bahsettiler. İsterseniz araba elime ulaştıktan sonra ayrı bir inceleme/tartışma konusuda açabilirim. Aracımız opel astraydı ve yaklaşık 7 yıldır tamirci yüzü görmedi. Anlayacağınız çok fazla arabayı yorup bozmayız. Tabi ilk elektrikli araba tercihimiz olacağından dolayı her şey olabilir. tekrardan mesajlar için teşekkürler.
Aynı model aynı paket yaklaşık 6 aydır bizdede var yazılımsal küçük sorunlar harici bir sorun yaşamadık.

Alioskii

80+ Bronze
Yani daha yeni çıkmış bir araba için yazılımsal sorunlar oldukça normal. Yıllardır piyasada olan tesla gibi markalarla kıyaslamak hata bile ama buna rağmen çok iyi iş yapıyorlar bence. Yazılım dışında bakmak gerekirse gidişatı olsun frenleri olsun gayet güzel. Ben yola bu kadar iyi oturan bir suv modeli görmedim şuana kadar (bu fiyat bandında). Anlayacağınız bence yazılım şuan için dert edilecek bir sorun değil. Ha 8-10 yıllık bi fabrika olsaydı o zaman başka şeyler konuşurduk.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Yani daha yeni çıkmış bir araba için yazılımsal sorunlar oldukça normal. Yıllardır piyasada olan tesla gibi markalarla kıyaslamak hata bile ama buna rağmen çok iyi iş yapıyorlar bence. Yazılım dışında bakmak gerekirse gidişatı olsun frenleri olsun gayet güzel. Ben yola bu kadar iyi oturan bir suv modeli görmedim şuana kadar (bu fiyat bandında). Anlayacağınız bence yazılım şuan için dert edilecek bir sorun değil. Ha 8-10 yıllık bi fabrika olsaydı o zaman başka şeyler konuşurduk.
mesaj(lar) için teşekkürler hocam. dediğim gibi aracı deneyimledikten sonra düşüncelerimi paylaşmak isterim

Top Bottom