Neler Yeni

T6 Ultra fanını kapatma

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba, T6 dan garip bir ses geldiği için fanlarını tamamen kapatmak istiyorum ve o şekilde bir dinlemek istiyorum. Ama ayar için kullandığım program eğer fan hızını %40 dan aşağı çekersem fanın bir daha başlayamama ihtimali olduğu hakkında uyarı veriyor. Sebebi ise ani voltaj değişimiymiş yanlış okumadıysam. Güvenli mi bunu yapmak?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Merhaba, T6 dan garip bir ses geldiği için fanlarını tamamen kapatmak istiyorum ve o şekilde bir dinlemek istiyorum. Ama ayar için kullandığım program eğer fan hızını %40 dan aşağı çekersem fanın bir daha başlayamayacağı hakkında uyarı veriyor. Sebebi ise ani voltaj değişimiymiş yanlış okumadıysam. Güvenli mi bunu yapmak?
Hangi programı kullanıyorsun ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi programı kullanıyorsun ?
Speedfan ile denedim ama fanlar programda çıkmadı. Argus Monitor diye bir program var ordan RPM ayarı yapılıyor ve fanı görüyor. Ama fan hızını %40 dan aşağı çekmeye çalışınca yazdığım sebepden dolayı emin misin diye soruyor bana

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Speedfan ile denedim ama fanlar programda çıkmadı. Argus Monitor diye bir program var ordan RPM ayarı yapılıyor ve fanı görüyor. Ama fan hızını %40 dan aşağı çekmeye çalışınca yazdığım sebepden dolayı emin misin diye soruyor bana
BIOS'tan yapılmıyor mu?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AlpEfe

80+
Bios dan yapmak istemedim. Bios dan da sanırım sadece sessiz veya performans moduna alınıyor. Fan tamamen kapatılmıyor
Garip gelebilir ama fanı sökebilirsin sonuçta kapatmakla neredeyse aynı şey oluryor tabi uğraşırsan.Başka çözüm aklıma gelmiyor.

Top Bottom