Neler Yeni

T6 Ultra montaj sorunu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba, T6 ultram geldi kargodan az önce kendim takmaya korkuyorum. Bilgisayarcı 100 lira istedi takmak için o da aşırı fazla ne yapsam bilemedim. Istanbulda bunu 20 liraya takacak biri nasıl bulurum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 liraya montaj mı sakın anlatırlar birazdan kullanan çok var
Daha çok stok soğutucuyu çıkarmaktan korkuyorum işlemci soğutucuya yapışık çıkıyor sonra pinler yamuluyor falan ya

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Daha çok stok soğutucuyu çıkarmaktan korkuyorum işlemci soğutucuya yapışık çıkıyor sonra pinler yamuluyor falan ya
Valla o konuda bildiğim sistemi biraz çalıştırıp hafif ısındıktan sonra kapatıp çıkarmak ama daha iyisini bilen biri anlatır şimdi.

onr1818

80+ Bronze
işlemci yapışmasın rahat çıksın diyorsanız önce 15 dakika prime 95 ile sıcaklıgı iyice artırın macunun akışkanlıgı artsın ardından tüm kasa baglantılarını söküp stok sogutucuyu sökün

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Stress testi aç 10 dk kalsın prime 95 te small fft testi 10 dk kalsın macun ısınıcak soğutucuyada yapışmamış olucak çıkarırken de sağ sol yap soğutucuyu yapışmaz .

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Kendin takabilirsin.
-İlk olarak macunu işlemciye sür güzelce, ince olacak bir şekilde.
-T6 ultranın altındaki bakırların üstünde naylon gibi bir şey vardır yapışmış, onu çıkart.
-T6 ultrayı alttaki fotoğrafta, işaretlediğim yerlere geçirmen yeterli, bu kadar.
Kasa içinde montaj yapabilirsin fark etmez. T6 ultrayı ilk önce üst tarafa yani zorlanacak olduğun tarafa ilk tak ki diğer tarafa rahat takarsın. Epey güç kullanacaksın kırılır falan korkma. Oraya geçirinceye kadar başından falan eğeceksin.
Zaten takmaya başladığın zaman her şey olup gidecektir.

Ekler

• T6.jpg
    T6.jpg
    118.6 KB · Hit: 49

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Merhaba, T6 ultram geldi kargodan az önce kendim takmaya korkuyorum. Bilgisayarcı 100 lira istedi takmak için o da aşırı fazla ne yapsam bilemedim. Istanbulda bunu 20 liraya takacak biri nasıl bulurum
Takarsın kardeşim zor bir şey değil ekran kartınla işlemcin çok yakınsa fanların yerini değiştirmen lazım kelepçesi uzun olan yer ekran kartına temas edince görüntü alamıyorsun kelepçesi kısa olan yer ram tarafına uzun olan yer egzoz fan tarafına bakacak anakarttan çıkan 2 tane ayak var onu takıyorsun stok soğutucuyu sökünce kasanın arkasına düşüyor vida takılacak dikdörtgen şeklinde bir şey onu elinle tut bacakları vidala sonrasında ilk kelepçesi uzun olan yeri o bacağa geçir daha sonra baskı yaparak diğerine takıyorsun zor değil sadece 2. ye takarken güç uygulaman lazım.

Top Bottom