Neler Yeni

T6 Ultra Ses Sorunu (1)

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Arkadaşlar peki slient moda almadan, sadece fanların yerini değiştirsek sesde azalma oluyor mu? İleride almayı düşünüyorum, şimdiden bilgim olsun.
Biostan nasıl ayarladığına bağlı full hızda ayarlarsan biostan bir şey farketmez silent moda neden almıyacaksın ki çok bi fark olmaz derece açısından.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Biostan nasıl ayarladığına bağlı full hızda ayarlarsan biostan bir şey farketmez silent moda neden almıyacaksın ki çok bi fark olmaz derece açısından.
Bios'dan herhangi bir ayar yapmadan, stok halde, sadece fanların yerini değiştirirsem sesde azalma olur mu diye merak ettim sadece.

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
En iyi çözüm sessiz ve statik basınç değeri yüksek bir fan almak.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bir şey daha sorucam. Şimdi bu T6 nın kontrol edilen fanını da son hıza getirdim yani iki fan da aynı ve son hızda çalışıyor. Ama sinek vızıldama sesi gitmedi

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bir şey daha sorucam. Şimdi bu T6 nın kontrol edilen fanını da son hıza getirdim yani iki fan da aynı ve son hızda çalışıyor. Ama sinek vızıldama sesi gitmedi
Sen beni dinlemiyor musun öndeki fanı kontrol edebiliyorsun arkadaki fanı kontrol edebilmen lazım egzoz fanın olduğu için olduğu için ikisi birbirine çakışıp ses çıkarıyor fan yerini değiş biostan silent moda al bak bakalım sesi duyabilecek misin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sen beni dinlemiyor musun öndeki fanı kontrol edebiliyorsun arkadaki fanı kontrol edebilmen lazım egzoz fanın olduğu için olduğu için ikisi birbirine çakışıp ses çıkarıyor fan yerini değiş biostan silent moda al bak bakalım sesi duyabilecek misin.
Kızma bana ya.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kızma bana ya.
Ya fanın yerlerini değiştirip mis gibi sessiz takılacaksın yada fanları değiştirmeyip sese katlanıcaksın . Zor bir işlem değil yerlerini değiştirmeni öneririm.

Top Bottom