Neler Yeni

T6 ultra sessiz mi acaba ?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
stock soğutucu hariç tüm kule tipi soğutucuları sessizdir bide pwm destegi varmı bilmiyorum ama varsa sessiz çalışcak şekilde ayarlarsın .

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum çok sessiz değil, aldığın zaman şaşırabilirsin ama uçak kadar da sesli değil yani.
Sesin pek bir önemi yok benim için, senin için bilemem ama o kadar soruın yaratacağını sanmıyorum.
stock soğutucu hariç tüm kule tipi soğutucuları sessizdir bide pwm destegi varmı bilmiyorum ama varsa sessiz çalışcak şekilde ayarlarsın .
Aynen, PWM destekli.

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stock sogutucu sesli çalıştıgından beni rahatsız ediyordu sesiz çalışması benim için oldukça önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki önerbileceginiz her hangi model varmı başka

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
stock sogutucu sesli çalıştıgından beni rahatsız ediyordu sesiz çalışması benim için oldukça önemli
pwm destegi varmıs masa üstünde işlemcine ufak bi underwolt uygulayarak işlemcini dizginleyerek bu modeli takarsın fanı yarı yarıya calıscak şekilde ayarlarsın oyunlarda 70 derece geçmediği sürece problem ypk temiz temiz kullanırsın

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu ayarların nasıl yapılıcagı ile ilgili kısa bilgi verebilirmisiniz

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
180 tl ye bu kadar oluyor kardeşim. Ya daha az performanslı sessiz bir soğutucu alırsın ya da para verip hem sessiz hem performanslı alırsın

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Dostum çok sessiz değil, aldığın zaman şaşırabilirsin ama uçak kadar da sesli değil yani.
Sesin pek bir önemi yok benim için, senin için bilemem ama o kadar soruın yaratacağını sanmıyorum.

Aynen, PWM destekli.
bendeki neden 0 ses veriyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Öndeki fan aşırı sessiz. Ama soğutucunun arka fanı yani egzoz için olan fanı durdurunca soğutucudan ses bile gelmiyor. Acaba o fanda bir şey mi var?

Top Bottom