Uyarda b450m s2h . kasanın modelini söylermisingigabte b450 s2h anakartım var 16 gb ram var ramlerin hemen yanında işlemci var.t6 ulra biraz büyük sanırım sıkıntı olur mu ramere temas eder mi?
işlemci 5 3600
Sığıyor diye biliyorum
Knk benim kasanın uyup uymadığını nasıl öğrencem rampage x horseSığıyor diye biliyorum
Baktım da bulamadım kaç mm desteklediğini ben t6 yı aldığım da cetvelle ölçmüştüm içini öyle almıştım .powerboost vk-d501m
17 CM E KADAR tüm cpu soğutucuyu kasanıza takabilirsinizKnk benim kasanın uyup uymadığını nasıl öğrencem rampage x horse
Peki ramler alttamı kaldı soğutucununBaktım da bulamadım kaç mm desteklediğini ben t6 yı aldığım da cetvelle ölçmüştüm içini öyle almıştım .
Eyw Kankam çok sağol bu bilgi kesinmi peki17 CM E KADAR tüm cpu soğutucuyu kasanıza takabilirsiniz
Evet ben de aldığım da ramlere değer diye diye düşündüm ama uzun olduğu için altta kaldı .Peki ramler alttamı kaldı soğutucunun
Evet Kasanın özelliklereinde yazıyor .Peki ramler alttamı kaldı soğutucunun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ey
Eyw Kankam çok sağol bu bilgi kesinmi peki
Evet Kasanın özelliklereinde yazıyor .
Knk foto atsana merak ettim nasıl olduğunuEvet ben de aldığım da ramlere değer diye diye düşündüm ama uzun olduğu için altta kaldı .