T6 aldım memnun değilimT6 Ultra al bence beğenmezsen iade edersen hepsini teker teker denersin
Sonuçta yine T6 Ultra alırsın
Bende aldım beklediğimden 8-9 derece iyi. 195W TDP' si var.T6 aldım memnun değilim
Reis ben oyunda 60 derece diye seviniyordum ya millette 53 derece çalışıyormuş memnun değilim benBende aldım beklediğimden 8-9 derece iyi. 195W TDP' si var.
V200 kasan var...Reis ben oyunda 60 derece diye seviniyordum ya millette 53 derece çalışıyormuş memnun değilim ben
hava soğutma için ayrı tdp mi hesaplıyoruz ? 550 watt psu aldım şimdi işlemci soğutucu alcam artic duo dar boğaz yemeyek psu dan hacimV200 kasan var...
190W TDP derken 190W' a kadar olan işlemcileri soğutabilir manasında T6 ultra için. Yoksa T6 ultra taş çatlasın 20W falan kullanır oda imkansız :dhava soğutma için ayrı tdp mi hesaplıyoruz ? 550 watt PSU aldım şimdi işlemci soğutucu alcam artic duo dar boğaz yemeyek PSU dan hacim
V200 kasan var...T6 aldım memnun değilim
ön kapağı açık olduğu halde kötü soğutuyor ön kapağı taksam hiç soğutamaz mesh kasalardan daha iyi hava alıyorV200 kasan var...