TALHA MURAT
80+ Silver
https://www.google.com/url?sa=t&rct...ke-sorgulama&usg=AOvVaw1CbkcD5XS-5LjZy-dYrqPuBinada Türksat Altyapı yok maalesef.
Nereye kadar çıkıyor?
https://www.google.com/url?sa=t&rct...ke-sorgulama&usg=AOvVaw1CbkcD5XS-5LjZy-dYrqPuBinada Türksat Altyapı yok maalesef.
Hocam sadece fiber veriyorlar galiba o da her yerde yok.
Araştırdım. 2 adet paket öneriyor. 35'lik pakette 6 upload veriyor . 100'lük pakette 8 veriyor.Millenicom'u araştırdın mı bilmiyorum ama ona bakabilirsin.
Bildiğim kadarıyla taahhütsüz ve müşterileri genel olarak aldığı hizmetten memnun.
Evet ama sokakta mahallede varsa dilekçe veridğinde %90 kabul oluyor o yüzden.Hocam sadece fiber veriyorlar galiba o da her yerde yok.
Benim bulunduğum eski mahallemde vardı . Oradan da taşındık. Ankara'dayım.
Hocam bi bak eğer mahallende varsa yeter çoğunlukla onaylanıyor ama ilçe için %40 şansın oluyor.Benim bulunduğum eski mahallemde vardı . Oradan da taşındık. Ankara'dayım.
Fiyat=Hız olarak 95 TL - 75/8 olan daha makul duruyor.Araştırdım. 2 adet paket öneriyor. 35'lik pakette 6 upload veriyor . 100'lük pakette 8 veriyor.
Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: 65 Mbps
84,90 TL
Taahhütsüz
Fiber 35 Kampanyası
109,90 TL
Taahhütsüz
Fiber 100 Kampanyası
Bir yandan da NetSpeed düşünüyorum. Speed Pro 75 var. O pakette 75 indirme 8 yükleme veriyor. Aylık 94.90TL yazıyor.
Hocam benim de temmuzun ortalarında bitecek taahhütüm. Paketlerimiz neredeyse aynı türk telekomdan gram memnun değilim, hala araştırıyorum fakat derinlemesine bilgi sahibi değilim. Ben de böyle forumlardan, tecrübe sahibi insanlardan yardım almaya çalışıyorum. Aklımda türknet vardı fiyat performans konusunda fakat altyapım da pek iyi olmadığı için kararsızdım, buguünlerde belki haberiniz olmuştur türknet fiyatlarına zam yapınca tam bi karamsar oldum. Yani anlayacağınız araştırmaya devam. Ha yakın zamanda aklınıza yatan bir durum olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim, keza ben de..Arkadaşlar merhabalar , 24 Temmuz'da Türk Telekom ile olan taahhütümüz bitecek. Şuanda kullanmakta olduğum internet paketi 16/1 ve 82TL. Bu yüzden farklı bir ISS sağlayıcısı arıyorum. Türknet'den yapmış olduğum alt yapı sorgulamasında bana önerdikleri paket 75mbps olan paket ve maksimum alacağım hız 66mbps 99TL. Millenicomdan yapmış olduğum sorgulamada maksimum alacağım 65mbps önerdikleri paket 35mbps ve 84.90TL. Netspeed'den de yaptığım sorgulamada aynı ve netspeedin önerdiği Speed Pro 75 kampanyası ve 94.90TL.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
İnşallah , kurtulalım şu eziyetten. Haberdar ederim tabi ki . Netspeed düşünüyorum. Araştırayım iyice.Hocam benim de temmuzun ortalarında bitecek taahhütüm. Paketlerimiz neredeyse aynı türk telekomdan gram memnun değilim, hala araştırıyorum fakat derinlemesine bilgi sahibi değilim. Ben de böyle forumlardan, tecrübe sahibi insanlardan yardım almaya çalışıyorum. Aklımda türknet vardı fiyat performans konusunda fakat altyapım da pek iyi olmadığı için kararsızdım, buguünlerde belki haberiniz olmuştur türknet fiyatlarına zam yapınca tam bi karamsar oldum. Yani anlayacağınız araştırmaya devam. Ha yakın zamanda aklınıza yatan bir durum olursa bilgilendirirseniz çok sevinirim, keza ben de..
Mahalle olarak gözüküyor fakat cadde olarak yok. Mesela İncirli Mahallesine bağlıyız ama ... caddesinde gözükmüyor.Hocam bi bak eğer mahallende varsa yeter çoğunlukla onaylanıyor ama ilçe için %40 şansın oluyor.
Hocam şimdi bizim burda vdsl2 var 100 mbps kadar destekleniliyor. Turksat da sorgulamada mahallem çıkıyor ama sokağım çıkmıyor bu dilekçe işi nasıl oluyor. Tokinin sitesinde oturuyorum. Superonlinenin altyapısı var galiba burada çünkü binada afişleri falan var. Dilekçe versem turksatın altyapısı gelir mi?Hocam bi bak eğer mahallende varsa yeter çoğunlukla onaylanıyor ama ilçe için %40 şansın oluyor.
Hocam ozmaan dilekçe ver kabloent il müdürlüğüne çoğunlukla onaylanır.İnşallah , kurtulalım şu eziyetten. Haberdar ederim tabi ki . Netspeed düşünüyorum. Araştırayım iyice.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mahalle olarak gözüküyor fakat cadde olarak yok. Mesela İncirli Mahallesine bağlıyız ama ... caddesinde gözükmüyor.
Hocam sitelere genellikle direk çıkar kablonet il müdürlüğüne gidip başvuruyorsun.Hocam şimdi bizim burda vdsl2 var 100 mbps kadar destekleniliyor. Turksat da sorgulamada mahallem çıkıyor ama sokağım çıkmıyor bu dilekçe işi nasıl oluyor. Tokinin sitesinde oturuyorum. Superonlinenin altyapısı var galiba burada çünkü binada afişleri falan var. Dilekçe versem turksatın altyapısı gelir mi?
Tavsiye diyorsun sonra çıkar diyorsun? Kafanmi güzel dostumDostum sürekli Türknet diyerek çıkar peşinde gezme. Konuyu meşgul etme.
Aradım şimdi görüştüm. 65 MBPS olarak alıyor gözüküyorum dedim , 75lik paketi alırsam 75 olarak alır mıyım ve 65 in altına düşersem kaça düşerim diye sordum. 75 alma ihtimaliniz var . En düşük 50mbps ye kadar düşüyor dedi. Yükleme hızını 8MBPS ye sabitliyoruz dedi o konuda sıkıntı yaşamazsınız dedi. Haziran 2022 yılına kadar da zam yapmayı düşünmüyorlarmış.Fiyat=Hız olarak 95 TL - 75/8 olan daha makul duruyor.
Müşteri hattını arayıp net bilgi almak lazım, santral uzaklığı-kablo vs. gibi sebeplerden sitedekine göre farklı hızlar (az/çok) gönderebiliyorlar.
Sürekli TürkNet diyorsun dostum. O yüzden , sadece bir kere demen yeterliydi.Tavsiye diyorsun sonra çıkar diyorsun? Kafanmi güzel dostum