Neler Yeni

Taahhütsüz ISS Önerisi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aradım şimdi görüştüm. 65 MBPS olarak alıyor gözüküyorum dedim , 75lik paketi alırsam 75 olarak alır mıyım ve 65 in altına düşersem kaça düşerim diye sordum. 75 alma ihtimaliniz var . En düşük 50mbps ye kadar düşüyor dedi. Yükleme hızını 8MBPS ye sabitliyoruz dedi o konuda sıkıntı yaşamazsınız dedi. Haziran 2022 yılına kadar da zam yapmayı düşünmüyorlarmış.
Eğer tam taahhütsüz ise (1 ay kullanıp koşulsuz iptal sağlanıyorsa) deneyebilirsin.
Kağıt üstünde mantıklı duruyor, hizmeti de söyledikleri gibi veriyorlarsa devam edersin.

TALHA MURAT

80+ Silver
Aradım şimdi görüştüm. 65 MBPS olarak alıyor gözüküyorum dedim , 75lik paketi alırsam 75 olarak alır mıyım ve 65 in altına düşersem kaça düşerim diye sordum. 75 alma ihtimaliniz var . En düşük 50mbps ye kadar düşüyor dedi. Yükleme hızını 8MBPS ye sabitliyoruz dedi o konuda sıkıntı yaşamazsınız dedi. Haziran 2022 yılına kadar da zam yapmayı düşünmüyorlarmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli TürkNet diyorsun dostum. O yüzden , sadece bir kere demen yeterliydi.
Eğer sorunsuz ve tam hız almak istersen kablonetten şaşma fiber hizmet sağlıyor sen dilekçeni ver bu dilekçe altyapı olayı falan adamlar yapana kadar millenicom kullan.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendim Turknet kullanıyorum memnunum açıkçası kötü hizmet vermiyorlar fakat bilseydim 100 tl olacağını Comnet alırdım!
Kod vermeyeceğim istersen yazarsın özelden.

Ekran Alıntısı.PNG

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendim Turknet kullanıyorum memnunum açıkçası kötü hizmet vermiyorlar fakat bilseydim 100 TL olacağını Comnet alırdım!
Kod vermeyeceğim istersen yazarsın özelden.

Alıntıyı görüntüle
Mevzu hız testi değil, parasını verdiği zaman diğer firmalardan da aynı hızları alıyor.
Sıkıntı şurada başlıyor;
- İnternette kopma - kesinti - ping gibi sorunlar yaşadığı zaman arayıp derdini anlatabileceği müşteri destek hattı bulunmuyor.
- İnterneti kesildiği zaman sorunu bildirmek için Online destek kaydı açması gerekiyor ve sadece internet üzerinden destek kaydı açabiliyor.
- Sistemde kopmalar olduğu zaman destek kayıtlarına otomatik cevaplar gönderip, kaydı kapatıyorlar ve kendi kendine düzelmesini bekliyorsun.
- Ve bunun gibi bir çok sıkıntılar yaşanabiliyor.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mevzu hız testi değil, parasını verdiği zaman diğer firmalardan da aynı hızları alıyor.
Sıkıntı şurada başlıyor;
- İnternette kopma - kesinti - ping gibi sorunlar yaşadığı zaman arayıp derdini anlatabileceği müşteri destek hattı bulunmuyor.
- İnterneti kesildiği zaman sorunu bildirmek için Online destek kaydı açması gerekiyor ve sadece internet üzerinden destek kaydı açabiliyor.
- Sistemde kopmalar olduğu zaman destek kayıtlarına otomatik cevaplar gönderip, kaydı kapatıyorlar ve kendi kendine düzelmesini bekliyorsun.
- Ve bunun gibi bir çok sıkıntılar yaşanabiliyor.
Ben sadece kendimin memnun olduğunu ve 85 TL çok uygun olduğu için geçtiğimi fakat 100 Türk Lirası olacağını bilseydim Comnet geçerim dedim ve tavsiyem Comnet'tir.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Millenicom öneririm.

Top Bottom