Kanıtı olmadığı sürece inandırıcı değil.kanka cayma bedeli yok zaten keşke çıksaydınız 3 ay boyu internetsiz kalmak gerçekten büyük bir cesaret hele bu dönemde.
şuanda adsl kullanıyorum fakat vdsl geçeceğim sencede sorun bunda olabilir mi?TT genel yüzdeye vurduğun zaman oyun sunucularında en iyi pingi sağlayan firma. TT'de ping sorunu yaşıyorsan ortada başka bir sorun vardır. Ya portunda, ya modeminde ya da kablonda.
İndirme hızında kullandığın mbps paketine göre doğrudan etken. X firmasına geçsende benzer sorunlar devam edecektir yüksek ihtimal, yaşadığın sorunların kaynağını bulman ve çözmen/çözdürmen daha iyi bir öneri olacaktır.
Bölgenizdeki talebe göre hareket ediyorlar. İstanbul’da yaşıyorsanız gelmeside muhtemeldir. Ben İstanbul Küçükçekmecedeyim uzun zamandır Gigafiber altyapısını kullanıyorum.bölgeye gigafiber istesem gelir mi yoksa sorun falan çıkıyor mu?
Bursadayım fakat kırsal bir bölgede yaşıyorumBölgenizdeki talebe göre hareket ediyorlar. İstanbul’da yaşıyorsanız gelmeside muhtemeldir. Ben İstanbul Küçükçekmecedeyim uzun zamandır Gigafiber altyapısını kullanıyorum.
Ben türknet kullanıyordum ttnet de 270 lira ya 200 mbps paket varmış 2 yıllık taahüt yaptım, eğer fiber altyapın varsa düşünebilirsin.Arkadaşlar selam , 1-2 aya kadar internet taahhütüm bitiyor ve tekrar taahhüt imzalatmak için arayıp duruyorlar.
Uzun süredir TTNET kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim oyunlarda çok pingim oluyor ve indirme süreleri çok uzun
Sizce Türknet e mi başvurmalıyım yoksa başka bir internet sağlayıcısı öneriniz var mı?
NOT: şuanda anlık kullandığım internetteki indirmeler ortalama 1 mbps/s - 2 mbps/s arası dolaşıyor.
hocam eğer kablonet varsa bulunduğunuz şehirde ona geçmenizi tavsiye ederim ben ankaradayım kablonet kullanıyorum ve oldukça kaliteli bi internetArkadaşlar selam , 1-2 aya kadar internet taahhütüm bitiyor ve tekrar taahhüt imzalatmak için arayıp duruyorlar.
Uzun süredir TTNET kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim oyunlarda çok pingim oluyor ve indirme süreleri çok uzun
Sizce Türknet e mi başvurmalıyım yoksa başka bir internet sağlayıcısı öneriniz var mı?
NOT: şuanda anlık kullandığım internetteki indirmeler ortalama 1 mbps/s - 2 mbps/s arası dolaşıyor.
kablonet varmıdır bilmiyorum fakat yaşadığım bölge kırsal ve fiber altyapı mevcut değil.hocam eğer kablonet varsa bulunduğunuz şehirde ona geçmenizi tavsiye ederim ben ankaradayım kablonet kullanıyorum ve oldukça kaliteli bi internet
2 aydır millenicom kullanıyorum 100mbps lik paketim var 110/120 lerde takılıyor ping 20 felan ortalamaArkadaşlar selam , 1-2 aya kadar internet taahhütüm bitiyor ve tekrar taahhüt imzalatmak için arayıp duruyorlar.
dostum varsa geç direkt ben kendim ankarada protokol yoluna yakın biyerde yaşıyorum en ufak bi kesinti dahi yaşamadım bugüne kadar sadece elektrik vs gidince gidiyor hızında dahi düşme yaşamadım fakat biraz pahalı sanırımkablonet varmıdır bilmiyorum fakat yaşadığım bölge kırsal ve fiber altyapı mevcut değil.
bölgemde 100 mbps internet bulunduğunu söylüyor sizce geçmeli miyim yoksa türknetten devam mı?dostum varsa geç direkt ben kendim ankarada protokol yoluna yakın biyerde yaşıyorum en ufak bi kesinti dahi yaşamadım bugüne kadar sadece elektrik vs gidince gidiyor hızında dahi düşme yaşamadım fakat biraz pahalı sanırım
geçin hocam türknette sürekli kesinti yaşayan sıkıntı çeken arkadaşlar var eğer fiyatınjn önemi yoksa altyapınızın desteklediği en üst pakete geçiş yapın derimbölgemde 100 mbps internet bulunduğunu söylüyor sizce geçmeli miyim yoksa türknetten devam mı?