Taahhüt Bitiyor Yeni ISS ???

İnternetinden memnun isen genel olarak bir sorunun yoksa sana teklif sunarlar bitmeye yakın yenilemeni tavsiye ederim 2 yıl fiyatı taahhüt iyi olur
onda da şöyle bir çakallık planlamışlar
sitelerindeki 16mbps paket ilk yıl 150 ikinci yıl ise 220 tl
arayıp sunduğu teklifte aynı paketi ilk yıl 165 ikinci yıl 200 tl

siteden almayıpta tekliflerini kabul edersem 2 yıllık müşteri olmama rağmen alacağım indirim sadece ve sadece 60 tl :D
(site fiyatı ile toplam 2 yılda = 4440tl // verdikleri teklif ile toplam 2 yılda 4380 tl)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet o beni de baya sinir etti sonra netspeed falan geçecektim baktım o da zam yaptı dedim bari aile eviyle aynı olsun referans koduyla 30tl düşer her ay.
her ay referans kodu felan uğraşamam ki...

sitelerindeki 16mbps paket ilk yıl 150 ikinci yıl ise 220 TL
arayıp sunduğu teklifte aynı paketi ilk yıl 165 ikinci yıl 200 TL

siteden almayıpta tekliflerini kabul edersem 2 yıllık müşteri olmama rağmen alacağım indirim sadece ve sadece 60 TL :D
(site fiyatı ile toplam 2 yılda = 4440tl // verdikleri teklif ile toplam 2 yılda 4380 TL)
Sende ters yapsan taahhüt biter bitmez çıkacağım netten diye sana özel teklif sunma moduna geçseler normalde yapıyorlardı müşteri kaybetmek istemezler 200tl ödeyeceksen 16 mbps ye mantığı yok
arkadaşların önerdikleri netler daha mantıklı oluyor zam gelse bile aradaki fark kapanır

sitelerindeki 16mbps paket ilk yıl 150 ikinci yıl ise 220 TL
arayıp sunduğu teklifte aynı paketi ilk yıl 165 ikinci yıl 200 TL

siteden almayıpta tekliflerini kabul edersem 2 yıllık müşteri olmama rağmen alacağım indirim sadece ve sadece 60 TL :D
(site fiyatı ile toplam 2 yılda = 4440tl // verdikleri teklif ile toplam 2 yılda 4380 TL)

her ay referans kodu felan uğraşamam ki...
Yok hocam öyle değil referens koduyla bağlayınca 6 ay boyunca her ay 28tl düşüyor fatura tutarından.

Sende ters yapsan taahhüt biter bitmez çıkacağım netten diye sana özel teklif sunma moduna geçseler normalde yapıyorlardı müşteri kaybetmek istemezler 200tl ödeyeceksen 16 mbps ye mantığı yok
arkadaşların önerdikleri netler daha mantıklı oluyor zam gelse bile aradaki fark kapanır
zammın da haddi hesabı yokki enflasyonun net yüzdesini söyleyebilen yok :D
bugün slm.ycl02 nin dediğine göre 170 tl olan internet hadi 1-2 ay değil de 5 ay 6 ay sonra 2 katına katlanmayacağı ne malum...

Yok hocam öyle değil referens koduyla bağlayınca 6 ay boyunca her ay 28tl düşüyor fatura tutarından.
söylediğin iyi oldu onu da değerlendireyim

zammın da haddi hesabı yokki enflasyonun net yüzdesini söyleyebilen yok :D
bugün slm.ycl02 nin dediğine göre 170 TL olan internet hadi 1-2 ay değil de 5 ay 6 ay sonra 2 katına katlanmayacağı ne malum...

söylediğin iyi oldu onu da değerlendireyim
Doğru diyorsunuz hocam sözde hazirana kadar zam yok garantisi vermişlerdi fos çıktı. Ama yeni gelen beklenmedik zamdan etkilenmiyor onu da diyeyim. Bize 170tl iken yeni bağlamış olanlar 140dan devam etmişlerdi.

Doğru diyorsunuz hocam sözde hazirana kadar zam yok garantisi vermişlerdi fos çıktı. Ama yeni gelen beklenmedik zamdan etkilenmiyor onu da diyeyim. Bize 170tl iken yeni bağlamış olanlar 140dan devam etmişlerdi.
hocam şimdi şöyle ki benim bölgemde boş port yok
türknet de diyorki taahhütün dolmadan bana gel ben eski iss'n e iş emri yollıyayım port kaybetme riskin olmadan geçirelim seni türknete
yarın öbür gün türknet'e zam gelince de atıyorum milleniye geçmek istedim diğerlerinin de böyle bir hizmeti varmı ? portumu kaybetmemem gerek

Millenicom 100mbps olan paketten kullanıyorum ve çok memnunum.

hocam şimdi şöyle ki benim bölgemde boş port yok
türknet de diyorki taahhütün dolmadan bana gel ben eski iss'n e iş emri yollıyayım port kaybetme riskin olmadan geçirelim seni türknete
yarın öbür gün türknet'e zam gelince de atıyorum milleniye geçmek istedim diğerlerinin de böyle bir hizmeti varmı ? portumu kaybetmemem gerek
Doğru diyor varolan porttan geçiş yaparsın sıfırdan bağlantı kurulmadigi için sorun yok.

Doğru diyor varolan porttan geçiş yaparsın sıfırdan bağlantı kurulmadigi için sorun yok.
yok doğrusunda yanlışında değilim
türknet'e zam gelse veya kullanmak istemesem başka bi operatör de bunu yapıyor mu ?
mevcut porttan veriyormu internet hizmetini ???

yok doğrusunda yanlışında değilim
türknet'e zam gelse veya kullanmak istemesem başka bi operatör de bunu yapıyor mu ?
mevcut porttan veriyormu internet hizmetini ???
Evvet. Millenicom yapıyor denemistik bı ara.

merhaba,
türk telekom kullanıyorum ve taahhüt 1 ay sonra bitiyor...
vds hattı üzerinden internet alıyordum fiber altyapım yok buna uygun paketler sunan taahhütlü internet sağlayıcısı önerir misiniz ?

ek: malum 1 ay sonra taahhüt bitecek benim ne yapmam gerek ?? arayıp taahhüt sonrası internet kullanımında çok fazla ücret alındığını söylediler benim bu ücreti vermemek için ne yapmam gerek ???
türknet al en iyisi

Geri