Yardım Taahhütüm Sebepsiz Yere Uzadı

Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadardır?

Ne kadar bir ücret?
Arayıp sormak lazım ama biraz yüksek oluyor genelde.

Hat sahibi kimse, ona sormadan taahhüt uzatamazlar. Büyük ihtimalle baban sallamak için evet evet falan demişti ve uzamıştır. Mesajların arasında iptal edilmez mi diye bir soru gördüm; ettiremezsin. Ettirirsin ama 1.5 yıllık cayma bedelini kitlerler sana.

Hat sahibi kimse, ona sormadan taahhüt uzatamazlar. Büyük ihtimalle baban sallamak için evet evet falan demişti ve uzamıştır. Mesajların arasında iptal edilmez mi diye bir soru gördüm; ettiremezsin. Ettirirsin ama 1.5 yıllık cayma bedelini kitlerler sana.
12mbps'lik pakete ne kadar ödeneceği hakkında bir bilgimde yok.Şuan aldığım hız 6,5mbps neredeysen yarısı,ne önerirsin defalarca yazdım ettim bu hız konusu hakkında ama sonuç göründüğü gibi.

dahada üzülürsün yeni tarifen ne kadar ise onun taahhütsüz bedeli hesaplanir kalan aylar boyunca
Yok yasal olarak kullandığı kadar taahhütsüz ücret ödese yetiyor ama ev internetinde kurulum ücreti aktivasyon ücreti falan filan diye ücretler de çıkarıyorlar biz onları taahhüt yaptın diye almamıştık şimdi hepsini ver oluyor işin sonu.

Yok yasal olarak kullandığı kadar taahhütsüz ücret ödese yetiyor ama ev internetinde kurulum ücreti aktivasyon ücreti falan filan diye ücretler de çıkarıyorlar biz onları taahhüt yaptın diye almamıştık şimdi hepsini ver oluyor işin sonu.
valla ben geçen konuştugumda yıllık olarak baz aliniyor dedi ne kadar doğru bilemiyorum

12mbps'lik pakete ne kadar ödeneceği hakkında bir bilgimde yok.Şuan aldığım hız 6,5mbps neredeysen yarısı,ne önerirsin defalarca yazdım ettim bu hız konusu hakkında ama sonuç göründüğü gibi.
babana bir sor eğer o yapmadısya thy başvur hızın düşük olduğu içinde başvurabilirsin

babana bir sor eğer o yapmadısya thy başvur hızın düşük olduğu içinde başvurabilirsin
Thh'den birinci konuda sonuç çıkarda hız düşüklüğü için hiçbir gelişme olmaz.

valla ben geçen konuştugumda yıllık olarak baz aliniyor dedi ne kadar doğru bilemiyorum
Kafalarına göre söylüyorlar öyle şeyleri hatta bazılarına cidden olması gerekenin üstünde ücret de yansıyabiliyor ama yapılan şey yasal değil ya ücreti yasaya göre yansıtıyorlar ya da şikayet edince düzeltiyorlar.

Hız düşüklüğünden taahhüt iptali olur bu arada ama yarı yarıya falan düşük olması lazım ufak sapmaları normal kabul ediyorlar. Mesela paketin 12 ise ama sen 6 falan alıyorsan o konuda da başvurabilirsin.

kanka o zaman yanlış değilsem bazı operatörler belirli bir yere kadar cayma desteği veriyor onlara bak operatörün karşılacağı ile eğer çok yüksek bir tutar çıkmazsa değiştir

Bence arayın konuşun müşteri hizmetleri ile kaç yğn kalmıştı oda önemli

Geri