Arayıp sormak lazım ama biraz yüksek oluyor genelde.Taahhüt için gün sayıyordum bende, bunu iptal etme gibi bir şansım yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadardır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar bir ücret?
Şu anda üzgünümettirme sakın cikan ücrete üzülürsün
dahada üzülürsün yeni tarifen ne kadar ise onun taahhütsüz bedeli hesaplanir kalan aylar boyuncaŞu anda üzgünüm
12mbps'lik pakete ne kadar ödeneceği hakkında bir bilgimde yok.Şuan aldığım hız 6,5mbps neredeysen yarısı,ne önerirsin defalarca yazdım ettim bu hız konusu hakkında ama sonuç göründüğü gibi.Hat sahibi kimse, ona sormadan taahhüt uzatamazlar. Büyük ihtimalle baban sallamak için evet evet falan demişti ve uzamıştır. Mesajların arasında iptal edilmez mi diye bir soru gördüm; ettiremezsin. Ettirirsin ama 1.5 yıllık cayma bedelini kitlerler sana.
Yok yasal olarak kullandığı kadar taahhütsüz ücret ödese yetiyor ama ev internetinde kurulum ücreti aktivasyon ücreti falan filan diye ücretler de çıkarıyorlar biz onları taahhüt yaptın diye almamıştık şimdi hepsini ver oluyor işin sonu.dahada üzülürsün yeni tarifen ne kadar ise onun taahhütsüz bedeli hesaplanir kalan aylar boyunca
valla ben geçen konuştugumda yıllık olarak baz aliniyor dedi ne kadar doğru bilemiyorumYok yasal olarak kullandığı kadar taahhütsüz ücret ödese yetiyor ama ev internetinde kurulum ücreti aktivasyon ücreti falan filan diye ücretler de çıkarıyorlar biz onları taahhüt yaptın diye almamıştık şimdi hepsini ver oluyor işin sonu.
babana bir sor eğer o yapmadısya thy başvur hızın düşük olduğu içinde başvurabilirsin12mbps'lik pakete ne kadar ödeneceği hakkında bir bilgimde yok.Şuan aldığım hız 6,5mbps neredeysen yarısı,ne önerirsin defalarca yazdım ettim bu hız konusu hakkında ama sonuç göründüğü gibi.
Thh'den birinci konuda sonuç çıkarda hız düşüklüğü için hiçbir gelişme olmaz.babana bir sor eğer o yapmadısya thy başvur hızın düşük olduğu içinde başvurabilirsin
Kafalarına göre söylüyorlar öyle şeyleri hatta bazılarına cidden olması gerekenin üstünde ücret de yansıyabiliyor ama yapılan şey yasal değil ya ücreti yasaya göre yansıtıyorlar ya da şikayet edince düzeltiyorlar.valla ben geçen konuştugumda yıllık olarak baz aliniyor dedi ne kadar doğru bilemiyorum
Hız düşüklüğünden taahhüt iptali olur bu arada ama yarı yarıya falan düşük olması lazım ufak sapmaları normal kabul ediyorlar. Mesela paketin 12 ise ama sen 6 falan alıyorsan o konuda da başvurabilirsin.Thh'den birinci konuda sonuç çıkarda hız düşüklüğü için hiçbir gelişme olmaz.
kanka o zaman yanlış değilsem bazı operatörler belirli bir yere kadar cayma desteği veriyor onlara bak operatörün karşılacağı ile eğer çok yüksek bir tutar çıkmazsa değiştirThh'den birinci konuda sonuç çıkarda hız düşüklüğü için hiçbir gelişme olmaz.