Neler Yeni

Taahütüm bitiyor tavsiye

Monreo57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Duman
Şu yapa olayını ilk defa burda duydum nası öğreniriz olup olmadığını
yapa alt yapısı şuymuş sorgulama yaptığında ilk 35 megabiti sunar 10 tl verdiğinde 75 megabit hıza kadar çıkar yapa alt yapısı dediğimiz şey bir nevi fiber gibi 10 tl ekstra vermeden sana 75 megabit hızı sunar

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bu tür araştırmalarda hiçbir zaman iyi sonuçlar, şikayetlerin önüne geçemez. İnsanlar iyi şeyleri paylaşmazlar.

Kullanıcısıyım fakat her zaman tarafsız olmaya çalıştım. Millenicom'a daha iyi bir hizmet veren, ilgi gösteren bir sağlayıcı görmedim.

Monreo57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Duman
Bu tür araştırmalarda hiçbir zaman iyi sonuçlar, şikayetlerin önüne geçemez. İnsanlar iyi şeyleri paylaşmazlar.

Kullanıcısıyım fakat her zaman tarafsız olmaya çalıştım. Millenicom'a daha iyi bir hizmet veren, ilgi gösteren bir sağlayıcı görmedim.
netspeed yada millenicom düşünüyorum ama türknette yapa alt yapım olmamasına rağmen seçebilirim altyapım güçlü olduğu için

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
yapa alt yapısı şuymuş sorgulama yaptığında ilk 35 megabiti sunar 10 TL verdiğinde 75 megabit hıza kadar çıkar yapa alt yapısı dediğimiz şey bir nevi fiber gibi 10 TL ekstra vermeden sana 75 megabit hızı sunar
hmm iyiymiş

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Hocam ben Turknet kullanıyorum.İnterneti eve gelip bağladılar, kaç aydır kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım.35 mbps 85 tl,10 tl daha verirseniz altaypınız 100e kadar ne kadar destekliyorsa veriyorlar.Tahütsüz olması ve fiyatı diğer firmalara göre daha iyi gibi, sen zaten sözleşmeyi kargoyla yollayacağın için direkt bağlayacaklar o yüzden sıkıntı olmaz herhalde.Sonuçta aynı altyapıyı kullanmaya devam edecekin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
netspeed yada millenicom düşünüyorum ama türknette yapa alt yapım olmamasına rağmen seçebilirim altyapım güçlü olduğu için
TürkNet'i önermiyorum. Nedeni ise neredeyse yok denecek kadar az olan destek ekibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milleni.com düşünürseniz, merak ettikleriniz ve sürecin nasıl işlediği konularında bilgi sağlayabilirim. Mesaj atmanız yeterli.

Monreo57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Duman
Hocam ben Turknet kullanıyorum.İnterneti eve gelip bağladılar, kaç aydır kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım.35 mbps 85 TL,10 TL daha verirseniz altaypınız 100e kadar ne kadar destekliyorsa veriyorlar.Tahütsüz olması ve fiyatı diğer firmalara göre daha iyi gibi, sen zaten sözleşmeyi kargoyla yollayacağın için direkt bağlayacaklar o yüzden sıkıntı olmaz herhalde.Sonuçta aynı altyapıyı kullanmaya devam edecekin.
Hocam sorun şu ben bugün itibari ile giriş yaptım türknete güzel vaad ettikleri hızı veriyorlar ama benim geçmeden önce sorgulama yaptığım altyapım 82 megabite kadar destekliyorken ve port da varken gectikten sonra bu 17Ye düştü ve +10 tl vererek gelen internet paketini şuan kullanamıyorum bu sacmalik değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,152
Üyeler
168,089
Son üye
qHulie
Top Bottom