ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 370
Hangisini onerirsiniz
bence tablet olarak apple'de güzel iş yapıyor apple muadillerinede bakabilirsinizHangisini onerirsiniz
60 hz çöp ekrana 32k vermem kusura bakmayınbence tablet olarak apple'de güzel iş yapıyor apple muadillerinede bakabilirsiniz
daha mı iyiKalem değişti yeni modelde biraz beklense fiyatı düşer gibi
31kya alınmaz mı 6 taksitleKalem değişti yeni modelde biraz beklense fiyatı düşer gibi
yanımda taşıyacağım için 11 inç daha rahat ettirir muhtemelenSanki s11 daha alınası duruyor fakat ekran biraz daha büyük olsun derseniz s10+ da tercih edilebilir. Şahsen 12.1 tablet kullanıyorum ve bana biraz büyük geliyor.
Bi bitmediz ....31 bin lira samsung tablet mi? hangi devirde yaşıyoruz ya.
doğru 65k ipad proya vermeliydim 120 hz ekran için31 bin lira samsung tablet mi? hangi devirde yaşıyoruz ya.
birkaç ay sonra alabilirim alırsam anca çok pahalı kılıfıBi bitmediz ....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Taşınabilir olaraksa 11 mantıklı klavyeli kılıfta tavsiye ederim güzel oluyor
Neyine biteyim? 800 dolar bu tablete verilir mi? Yıl olmuş 2025 cihazın içine li-ion batarya koyuyor, 45w hızlı şarj, çerçeveleri saymıyorum bile. Bi bitmediniz...Bi bitmediz ....
ipad mi al dedik?doğru 65k ipad proya vermeliydim 120 hz ekran için
birkaç ay sonra alabilirim alırsam anca çok pahalı kılıfı
60 HZ IPS ekrana 32K VERİLİR Mİ???????????????????????????????Neyine biteyim? 800 dolar bu tablete verilir mi? Yıl olmuş 2025 cihazın içine li-ion batarya koyuyor, 45w hızlı şarj, çerçeveleri saymıyorum bile. Bi bitmediniz...
ipad mi al dedik?
f/psinden şikayetçi olup ipad al mı diyeceğiz? bu forumda ciddi okuma ve anlama sorunları olan bireyler mevcut. Tansiyon düşmüş galiba biraz iç.
yerine ne önerirsin mantıklı bir tablet olarakNeyine biteyim? 800 dolar bu tablete verilir mi? Yıl olmuş 2025 cihazın içine li-ion batarya koyuyor, 45w hızlı şarj, çerçeveleri saymıyorum bile. Bi bitmediniz...
ipad mi al dedik?
f/psinden şikayetçi olup ipad al mı diyeceğiz? bu forumda ciddi okuma ve anlama sorunları olan bireyler mevcut. Tansiyon düşmüş galiba biraz iç.