Neler Yeni

Tab S9 Fe+ vs Tab S9 vs Tab S8 Ultra

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Ömer Murat KARACA
Bak o HDMİ olayını bilmiyordum, teşekkürler. S10 fe+ beklemeyi düşünüyordum ama işlemcisi A56 ile aynı işlemci olacakmış, beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ve ekranı gene tft lcd olacaksa s9 fe+ alayım daha iyi, ek olarak multitaksing özelliğini çok fazla kullanacağım bu da biraz işlemci performansı istiyor diye biliyorum. Benim en yakın olduğum seçenek ikinci elde s9 gibi ama s9 fe+ alma ihtimalimde var. Para nakit olmasaydı Dediğiniz gibi yapma şansım olabilirdi.
Kredi kartın varsa karttan taksitle al, nakitinle altın al, her taksitte 1-2GR bozdurursun :)
S9FE+ ile not tutma + müzik + PDF ekranı 3'e bölüp kullanıyordum, 1 kere bile donduğunu hatırlamıyorum. Exynos 1380 yeterli geliyordu. S10FE'lerde Exynos 1580 deniyor 1580 de her işi görecektir. Ekranı bu sefer Amoled yaparlar bence, Düz seriler gibi Dinamik amoled olmasa da Süper Amoled gelebilir belki. S10 Plus'a çıkamıyorsanız S9 güzel tercih olur.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kredi kartın varsa karttan taksitle al, nakitinle altın al, her taksitte 1-2GR bozdurursun :)
S9FE+ ile not tutma + müzik + PDF ekranı 3'e bölüp kullanıyordum, 1 kere bile donduğunu hatırlamıyorum. Exynos 1380 yeterli geliyordu. S10FE'lerde Exynos 1580 deniyor 1580 de her işi görecektir. Ekranı bu sefer Amoled yaparlar bence, Düz seriler gibi Dinamik amoled olmasa da Süper Amoled gelebilir belki. S10 Plus'a çıkamıyorsanız S9 güzel tercih olur.
Kredi kartım yok, top bütçe 18k olabilir. Başta S9 fe+ alırım diyordum fakat ikinci ele baktığımda s9 ve s8 ultrayı aynı fiyat bandında görünce kararım çok çabuk değişiklik göstermeye başladı. Elimdeki İphone 13'ü satıp S24 almasaydım kararım İpad almaktan yana olurdu muhtemelen. Ekrann boyundan feragat edip amiral gemisi işlemciye sahip s9 alacağım gibi duruyor bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not tutacaksan s9fe kalemle yazarken ekran esneme yapıyor çok konforsuz
Uzun vadede oluşan bir şey mi bu? Bir çok araştırma yaptım ekranı evet esniyor ama bundan rahatsız olanı daha önce hiç görmedim, keza kendimde deneyimleme fırsatı bulmuştum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Ömer Murat KARACA
Kredi kartım yok, top bütçe 18k olabilir. Başta S9 fe+ alırım diyordum fakat ikinci ele baktığımda s9 ve s8 ultrayı aynı fiyat bandında görünce kararım çok çabuk değişiklik göstermeye başladı. Elimdeki İphone 13'ü satıp S24 almasaydım kararım İpad almaktan yana olurdu muhtemelen. Ekrann boyundan feragat edip amiral gemisi işlemciye sahip s9 alacağım gibi duruyor bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun vadede oluşan bir şey mi bu? Bir çok araştırma yaptım ekranı evet esniyor ama bundan rahatsız olanı daha önce hiç görmedim, keza kendimde deneyimleme fırsatı bulmuştum.
Esniyor diyenler kazı kazan oynuyor sanırım xD
Tabii ki hassas bir ürün değil ancak normal kağıda boyama yapar gibi de kullanılacak bir ürün değil. Esneme sıfır kutusundan çıkınca bile var zira 12.4 inç bir ekranda esneme olmaması mucize olurdu ancak öyle yazmayı etkileyecek, rahatsız edecek bir durum yok.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tabii ki hassas bir ürün değil ancak normal kağıda boyama yapar gibi de kullanılacak bir ürün değil. Esneme sıfır kutusundan çıkınca bile var zira 12.4 inç bir ekranda esneme olmaması mucize olurdu ancak öyle yazmayı etkileyecek, rahatsız edecek bir durum yok.
Hocam s9 fe+ pişman etmez değil mi?

Jill Valentine

80+ Bronze
2. el temiz varsa mutlaka tab s8 ultra. s9 fe plus fln fiyatına değmiyor. Samsung zorunluluğu olmasa 13 kya eğitim indirimli ipad 10 alın keyfinize bakın derdim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2. el temiz varsa mutlaka tab s8 ultra. s9 fe plus fln fiyatına değmiyor. Samsung zorunluluğu olmasa 13 kya eğitim indirimli ipad 10 alın keyfinize bakın derdim.
Hocam 10. Nesil almam zaten ya Air m1 alırdım en kötü. Bu arada ekranı dışında s9 fe+ ne gibi bir falsosu var ki fiyatına değmeyecek?

Teşhir ürününde denedim beni çok rahatsız etmişti, huawei matepad aldım daha ucuzdu hatta öyle hatırlıyorum . Onda ips ekran esnemiyordu. Az baskıyla not alan birinde sorun olmayabilir belki bilmiyorum ama büyüklükle çok alakası yok arkadaşımın s9 ultrasında da hiç esneme olmuyor.

Top Bottom