sonuçta 25klık alet çizilmesin diye alınmalı bencecorning gorilla glassı var ancak yine de almak istiyordum bazı yerlerde kalemin kullanımını zorlaştırıyor yazmışlar sizce almalı mıyım?
alacaksaniz tam cami kaplayacak şekilde alin geçen koşesinden düşürdüm patladi ekranicorning gorilla glassı var ancak yine de almak istiyordum bazı yerlerde kalemin kullanımını zorlaştırıyor yazmışlar sizce almalı mıyım?
memnun musun bu arada şarjı nasıl gidiyorcorning gorilla glassı var ancak yine de almak istiyordum bazı yerlerde kalemin kullanımını zorlaştırıyor yazmışlar sizce almalı mıyım?
daha yeni elime ulaştı şarjı falan , çok ince çok hafif onu diyebilirim sadecememnun musun bu arada şarjı nasıl gidiyor
aynı tablet mi ?alacaksaniz tam cami kaplayacak şekilde alin geçen koşesinden düşürdüm patladi ekrani
Kaleme uygun ekran koruyucuları var, kağıt gibi his veriyor yazarkencorning gorilla glassı var ancak yine de almak istiyordum bazı yerlerde kalemin kullanımını zorlaştırıyor yazmışlar sizce almalı mıyım?
link vesaire atarsanız daha yardımcı olursunuz .d
sana da yanıt vermiş olayım şarjı bir günü çıkarıyor da çok tatmin etmedi benimemnun musun bu arada şarjı nasıl gidiyor