Neler Yeni

🔥İndirim Tabii uygulamasının abonelik ücretlerinin tamamı iade! | Uption Kart

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bumbastik

80+ Bronze
Kamu düzenini bozmaya yönelik halkı kin ve düşmanlığa teşvik içeren bu yorumunu ve konudaki diğer yorumları CİMER üzerinden savcılığın soruşturma başlatması talebiyle Adalet Bakanlığı'na gönderiyorum. Ayrıca konuyla alakasız mesaj gönderdiğin için yanıtını raporladım.
:D ben bir şey mi dedim kardeşim. Ben olanları söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala alakasız konulardan bahsediyorsunuz. Forum kurallarının dışına çıkmayın lütfen. Birbirlerinizle böyle atışarak hiçbir yere varamazsınız hocam
Ben atismiyorum. Ben arkadaşa yorum yazmadım dostum gördüğümü yazdım sadece oda sana yeri değil evet

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Baran Kut
Madem bu kadar boykot meraklasıydınız! Peki İsrail mallarını boykot eden insanlara neden nefret saçıyordunuz?
İsrail malı dediğin ürünü ticaret yapan vatandaşlara engel olmuyorlardı çünkü. Sorunu temelden çözmeye çalışıyordu herkes, halbuki kökünden çözmeye çalışanlar vardı. Ticaret gemilerinin gidişine engel olan, tepki gösteren insanlar asıl boykot edenlerdi. Burada Starbucks taşlarken İsrail Türkiye'den çit alıyordu sınır örmek için. Azıcık geniş düşünmek gerek.
Birader zeka sorununuz mu var? Adam sıcak fırsatlara uygun konu açmış. Siyaset yok ıvır zıvır yok dümdüz olaydan bahsetmiş. ergen ergen yorumları bırakın büyüyün. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ve yeri burasıda değil. Teşekkürler hocam
Arkadaş siyasi konuşmaktan gayet memnun hocam. Herkesin kendi tercihi, kendi yorumu. Bir rahat bıraksanız.

Bumbastik

80+ Bronze
Türkiye'nin Dijital Platformu olan tabii uygulamasının abonelik ücretinin tamamı geri iade eden bir kampanya keşfettim. Bunu görür görmez paylaşmak istedim. İçeriğinde sosyal medyada son dönemde popüler olmuş birçok dizi mevcut. Boş vakitlerinizi değerlendirmeniz için güzel bir tercih olabilir, öneririm. Uption uygulamasını indirip, yükleme yaptıktan sonra Uption sanal kart kullanarak ödeme yapmanız gerekmekte. Para geri çekilebiliyor mu henüz bir bilgim yok çünkü benim üyeliğim zaten vardı. Bilen varsa bilgilendirebilirse diğer arkadaşlarda faydalanır.

Alıntıyı görüntüle
Neyse gidip gazzali izleyeyim bari 😅

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Olum sen boykota karşı her kampanyayı bulup bilerek mi paylaşıyorsun

ANYA

80+ Bronze
TRT, İsrail malı değil. Amerikan malı değil. Türkiye'nin bir kuruluşudur. Neyinden uzak duracakmışım? Türk değil misin? İnsan kendi vatanının markasını kötüler mi? Demek ki değilsin. Ben çok memnunum.

Kamu düzenini bozmaya yönelik halkı kin ve düşmanlığa teşvik içeren bu yorumunu ve konudaki diğer yorumları CİMER üzerinden savcılığın soruşturma başlatması talebiyle Adalet Bakanlığı'na gönderiyorum. Ayrıca konuyla alakasız mesaj gönderdiğin için yanıtını raporladım.
1743706393157.png

profili niye kapattın :D dava açmak için mi bilerek konu açıyorsun? :D

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
İktidar için çalıştığına dair böyle bir iddian varsa kanıtlarla desteklersin. Ha yoksa umarım bu firmanın yetkilileri bu yanıtını görür de sana iftira davası açar. İktidar ile çalışsa bile bu abes bir şey değil. Kullandığın köprüye ve marmaraya kadar iktidar yaptı. Villa geçirtebilirdi üstüne ama yapmadı öyle şeyler :D Ayrıca, ücret iadesi konusuyla bunun ne alakası var? Neden konuyla alakasız mesaj atıp konuyu kirletiyorsun? Yoksa çekemediğin bir şeyler mi var :D
Hocam yapılanlar iyi hoşta sadece ücretsiz olanları söylüyorsun yapılan köprü ve yollar havayolları var biz geçmediğimizde bile hani yıllık kotası olanlar bunlar ne peki ayakkabı kutusu olayı 15 temmuz olayı ve öncesi vesaire. Sen sadece bakmak istediğin taraftan bakıyorsun şuanki işsizlik oranına bak emeklinin aldığı ücrete bak.aldığı ikramiye ile Bırak ev almayı sıfır motor bile alamıyor bu millet 20 30 senelik çalışmayla.Bu indirim yada kampanya bu olaylar olmadan 1 2 ay önce olsa millet sana böyle tavır almazdı .Ayrıca önerdiğin platformdaki oyunculara yapılan hareketlere de millet katılmıyor sende bunun üstüne bunu paylaşıp hem milleti kızdırıyor hemde polemiğe giriyorsun seni tanımam etmem ama Bu davranışlarınla boş yere kendini buradakilere karşı alıyorsun yani amacın iyiyse söyle geç isteyen alsın de almak istemeyen zaten almayacak milleti boşuna akşamını zehir etme

catsped

80+ Bronze
profili niye kapattın :D dava açmak için mi bilerek konu açıyorsun? :D
Tabii uygulamasının abonelik ücretlerinin tamamının iade olduğuna dair bir sıcak fırsat paylaşımı yaptığım bu konuda benim profilimin kapalı olmasını sorarak konuya gereksiz mesaj gönderip spam yapman ve kirletmen hangi nedenden kaynaklanıyor? Bunu yapmandaki amaç nedir?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,046
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu tarz konular uyarı vermekle bitmiyor, konu kilit.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,981
Üyeler
172,585
Son üye
Derin Temizlik
Top Bottom