Neler Yeni

Tablet mi laptop mu alayim ??

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emir
Herkese selamlar, su an laptopum var acer nitro 16 an42. Bolumum geregi laptop almam gerekiyordu gittim bunu aldim basima bela ettim. Agir tasinmiyor bataryasi gitmiyor. Biliyordum bunlari alirkende ama olsun canim bas ederim bir sekilde diyordum canimdan bezdim. Devlet desteginden faydalanarak 7 8k ya dusurecegim bir cihaz almak istiyorum. Tablet olabilir ama tablet olacaksa klavyeli bir kilif da sart. Laptop olabilir 10500 e cok guzel bir sey acer 14 inch. Amazonda veya hb de 1000tl indirim kodu gerekiyor ama :) tavsiyeniz nedir ?

1905

80+ Silver
hangi bölümü okuyorsunuz ve ihtiyaçlarınız ne?

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi bölümü okuyorsunuz ve ihtiyaçlarınız ne?
Yazilim muh okuyorum. Ozel bir gereksinimi yok yani gunluk kullanimda sorunsuz calisacak bir cihaz isimi her turlu gorur. Jupyter kullanir keyfime bakarim. Uzun sure kullanabilecegim bir sey olsun yeter

1905

80+ Silver
Yazilim muh okuyorum. Ozel bir gereksinimi yok yani gunluk kullanimda sorunsuz calisacak bir cihaz isimi her turlu gorur. Jupyter kullanir keyfime bakarim. Uzun sure kullanabilecegim bir sey olsun yeter

farklı bir modelini kullanıyorum, Qt creator, vs code, pycharm, codelite sorunsuz kullanıyorum. şarjıda gayet güzel gidiyor bana göre. yazılım ve günlük işler için kullandığım için önerebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı bir modelini kullanıyorum, Qt creator, vs code, pycharm, codelite sorunsuz kullanıyorum. şarjıda gayet güzel gidiyor bana göre. yazılım ve günlük işler için kullandığım için önerebilirim.

aspire lite AL14-31P-C452 modelini kullanıyorum çok benzer modeller.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emir

Mesaj otomatik birleştirildi:

aspire lite AL14-31P-C452 modelini kullanıyorum çok benzer modeller.
buyukmus hocam belirtmeyi unutmusum benim hatam 14 inch bir sey ariyorum
Su cihaz cok guzel de iste indirim lazim 1000tl

1905

80+ Silver
buyukmus hocam belirtmeyi unutmusum benim hatam 14 inch bir sey ariyorum
Su cihaz cok guzel de iste indirim lazim 1001tl
bende bunun n100 işlemcili versiyonu var. taşıması vs de çok iyidir. 2 ay önce 9000tlye aldım hepsine zam geldiği güne denk geldi bi gün önce alsaydım 8500tlydi hatta. fiyatı düşer mi bilmiyorum ama alabilirseniz N305 işlemcili olanına bakın çekirdek sayısı daha fazladır. ama hepsi gani gani yeterli olur.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emir
bende bunun n100 işlemcili versiyonu var. taşıması vs de çok iyidir. 2 ay önce 9000tlye aldım hepsine zam geldiği güne denk geldi bi gün önce alsaydım 8500tlydi hatta. fiyatı düşer mi bilmiyorum ama alabilirseniz N305 işlemcili olanına bakın çekirdek sayısı daha fazladır. ama hepsi gani gani yeterli olur.
Bakalim hocam ihtiyac da olmadigi icin para gitsin istemiyorum olur da 9500 e bulursam alirim dusmezse de devam. Film izler gunluk islerimi yaparim demistim gunluk islerde n100 de n300 de fazlasiyla yeterli dediginiz gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Bakalim hocam ihtiyac da olmadigi icin para gitsin istemiyorum olur da 9500 e bulursam alirim dusmezse de devam. Film izler gunluk islerimi yaparim demistim gunluk islerde n100 de n300 de fazlasiyla yeterli dediginiz gibi
Bütçene uygun poco pad pro var geçen kalemiyle 9k ya indirime girmişti istersen bir göz at

1905

80+ Silver
Bütçene uygun poco pad pro var geçen kalemiyle 9k ya indirime girmişti istersen bir göz at
araştırmak lazım ama tabletin yanında bedava bile gözükse faturada 2. bir ürün olmaması gerek. yoksa vergi indirimi olmuyor diye biliyorum.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
araştırmak lazım ama tabletin yanında bedava bile gözükse faturada 2. bir ürün olmaması gerek. yoksa vergi indirimi olmuyor diye biliyorum.
belki o tablet hiç vergi indirimine tabi bile olmayabilir,o vergi kısmını okumadım

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

mehmet38_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Kılıç
Bana göre laptop almak mantıklı geldi arkadaşın attığı amd işlemcili hoş duruyor

Top Bottom