5000 TL ye kadar tablet arıyorum PUBG gibi oyunlar değil küçük kuzenim için arıyoruz bu fiyata alınabilcek tablet önerisi alıyorum
Honor Pad X9 güzel bir tablet. 4 Gb Ram var eğer yetersiz kalırsa 3 Gb kadar da arttırabiliyorsun. 128 GB Bu arada5000 TL ye kadar tablet arıyorum PUBG gibi oyunlar değil küçük kuzenim için arıyoruz bu fiyata alınabilcek tablet önerisi alıyorum
Tablet 6000tl bu bütçe 5000tl
Max 5000 tl de en iyi tablet nedirHonor Pad X9 güzel bir tablet. 4 Gb Ram var eğer yetersiz kalırsa 3 Gb kadar da arttırabiliyorsun. 128 GB Bu arada
Siz en iyisi oyuncu tablet alsın keyfinize bakın. Şunun 4.800 gibi fiyatı var. Yorumlarda da Pubg gibi oyunlarda kasmadığı söyleniyor.Tablet 6000tl bu bütçe 5000tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max 5000 TL de en iyi tablet nedir
Alıcağımız kişi kız olduğu için oyuncu tabletlerine gerek yok dışı hoşuna gitmese de sıkıntı olurSiz en iyisi oyuncu tablet alsın keyfinize bakın. Şunun 4.800 gibi fiyatı var. Yorumlarda da PUBG gibi oyunlarda kasmadığı söyleniyor.
O zaman Lenovo Tab M10 alın 3.800 e kılıfta hediye ediliyor diye biliyorumAlıcağımız kişi kız olduğu için oyuncu tabletlerine gerek yok dışı hoşuna gitmese de sıkıntı olur