https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-t-10s-4gb-64gb-10-hd-tablet-mavi-p-HBCV000014OF3H nays ve %3 hepsipapel ile 2756 tl ye denk geliyor![]()
Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar 2.500 3.000 bin civarı tablet arıyorum varmı bildiginiz önerdiğiniz tabletler.
Kötü![]()
Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Huaweı Matepad T 10s 4/64gb (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Casper Via s30 önerebilirim gayet güzel bir ürünArkadaşlar 2.500 3.000 bin civarı tablet arıyorum varmı bildiginiz önerdiğiniz tabletler.
KötüLevono TAB M10
En iyisi![]()
Xiaomi Redmi Pad 6 GB Ram 128 GB Tablet - Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Redmi Pad 6 GB Ram 128 GB Tablet - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.google.com
1800 daha kasıp bunu alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun
Casper hayatta alınmaz.Casper Via s30 önerebilirim gayet güzel bir ürün
Casper alınmaz evet bı tabletim vardi daha da casperdan ürün almam mecbur kaldıkça (o sırada 18.5 inçlik monitorun bana siritis şekli)Kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyisi
Casper hayatta alınmaz.
Lenovo TAB M10'u kullanıyorum günlük işler için, gayet yetiyor. Lenovo bu sektörde iyidir zaten.Kötü
En iyisi
Casper hayatta alınmaz.
Via s10 u kullanmıştım ben hala duruyor 5 sene civarı oldu ve gayet iyi S30 da gayet güze onuda kullanan arkadaşlarım varKötü
En iyisi
Casper hayatta alınmaz.
Lenovonun ekranları kalitesiz. Samsung ve Xiaomi ekran sektöründe çok daha ileride.Lenovo TAB M10'u kullanıyorum günlük işler için, gayet yetiyor. Lenovo bu sektörde iyidir zaten.