MatePad 11 sitesinden almayı düşünüyorum ama benim bütçemde matepad 11 den üstün tablet var miiPad 9. nesil. Ama kalemi içinde yok, ekstra alıyorsunuz o zaman da bütçeyi aşıyor.
MatePad 11 olabilir. Kendi sitesinde kalem + kılıflı bir kampanyası vardı bir ara.
Yalnız Google servisleri yok uyarayım.
Benim bildiğim yok öyle kalem destekli. Tab S6 Lite aklıma geldi ama işlemcisi Matepad 11'dekiyle kapışamaz.MatePad 11 sitesinden almayı düşünüyorum ama benim bütçemde matepad 11 den üstün tablet var mi
MatePad güzel bir seçenek huawei yanında güzel hediyelerde veriyor ama imkanınız ipad e göre daha kısıtlı şahsi tavsiyem ikinci el ipad almanız yönündeMatePad 11 sitesinden almayı düşünüyorum ama benim bütçemde matepad 11 den üstün tablet var mi
Peki hangi modellere bakayım 2. El olarakMatePad güzel bir seçenek huawei yanında güzel hediyelerde veriyor ama imkanınız ipad e göre daha kısıtlı şahsi tavsiyem ikinci el ipad almanız yönünde
Şöyle söyleyeim 3 yıldır iPad kullanıcısıyım. İOS çok iyi bir işletim sitemi, çok rahat. iPad öneririm ama kullanım amacı tek test çözmek mi olacak?Merhaba bütçem yaklaşık 4 5 k , not tutmak pdf üzerinden test çözmek amacıyla alacağım yani kalem desteği de olmalı önerilerinizi bekliyorum
Kullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek bir de 3 4 yıl ömrü olsunŞöyle söyleyeim 3 yıldır iPad kullanıcısıyım. İOS çok iyi bir işletim sitemi, çok rahat. iPad öneririm ama kullanım amacı tek test çözmek mi olacak?
ipad air 3- ipad 9Peki hangi modellere bakayım 2. El olarak
Peki bir arkadaşım daipad air 3- ipad 9
Daha ucuz modellere bakmak isterseniz ipad 8 ve ipad mini 5 de işinizi görür
bu dediklerinizi matepad den daha çok rahat şekilde yapabilirsiniz lakin ben yine de iPad öneriyorum çünkü ilerde başka bi şey için kullanmak istersiniz veya üretmek istersiniz, çizim tasarım vs o tarz konularda ve uzun ömürlülük olarak ipad çok daha iyi bi seçenekKullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek
gücünü bilmiyorum ama android olması bile başlı başına koca bir eksi şahsen, hazır bütçeniz varken ipad almak daha doğru olurPeki bir arkadaşım da
Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 bu tableti önerdi bu tablet ile diğerleri arasında ne fark var
Ama bir de kalem almam gerekecek aileme fazla yük olmak istemiyorum bana uygun sizce hangisibu dediklerinizi matepad den daha çok rahat şekilde yapabilirsiniz lakin ben yine de iPad öneriyorum çünkü ilerde başka bi şey için kullanmak istersiniz veya üretmek istersiniz, çizim tasarım vs o tarz konularda ve uzun ömürlülük olarak ipad çok daha iyi bi seçenek
3-4 yıl ömür istiyorsanız ios bir cihaz tercih etmek bir tık akıllıca olur. İOS stabildir yıllar geçse performans kaybı androide kıysala çok olmayacaktırKullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek bir de 3 4 yıl ömrü olsun