Neler Yeni

Öneri Tablet önerilerinize açığım

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
Merhaba bütçem yaklaşık 4 5 k , not tutmak pdf üzerinden test çözmek amacıyla alacağım yani kalem desteği de olmalı önerilerinizi bekliyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPad 9. nesil. Ama kalemi içinde yok, ekstra alıyorsunuz o zaman da bütçeyi aşıyor.

MatePad 11 olabilir. Kendi sitesinde kalem + kılıflı bir kampanyası vardı bir ara.
Yalnız Google servisleri yok uyarayım.

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad 9. nesil. Ama kalemi içinde yok, ekstra alıyorsunuz o zaman da bütçeyi aşıyor.

MatePad 11 olabilir. Kendi sitesinde kalem + kılıflı bir kampanyası vardı bir ara.
Yalnız Google servisleri yok uyarayım.
MatePad 11 sitesinden almayı düşünüyorum ama benim bütçemde matepad 11 den üstün tablet var mi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
MatePad 11 sitesinden almayı düşünüyorum ama benim bütçemde matepad 11 den üstün tablet var mi
MatePad güzel bir seçenek huawei yanında güzel hediyelerde veriyor ama imkanınız ipad e göre daha kısıtlı şahsi tavsiyem ikinci el ipad almanız yönünde

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
MatePad güzel bir seçenek huawei yanında güzel hediyelerde veriyor ama imkanınız ipad e göre daha kısıtlı şahsi tavsiyem ikinci el ipad almanız yönünde
Peki hangi modellere bakayım 2. El olarak

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Merhaba bütçem yaklaşık 4 5 k , not tutmak pdf üzerinden test çözmek amacıyla alacağım yani kalem desteği de olmalı önerilerinizi bekliyorum
Şöyle söyleyeim 3 yıldır iPad kullanıcısıyım. İOS çok iyi bir işletim sitemi, çok rahat. iPad öneririm ama kullanım amacı tek test çözmek mi olacak?

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
Şöyle söyleyeim 3 yıldır iPad kullanıcısıyım. İOS çok iyi bir işletim sitemi, çok rahat. iPad öneririm ama kullanım amacı tek test çözmek mi olacak?
Kullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek bir de 3 4 yıl ömrü olsun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
ipad air 3- ipad 9

Daha ucuz modellere bakmak isterseniz ipad 8 ve ipad mini 5 de işinizi görür
Peki bir arkadaşım da

Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 bu tableti önerdi bu tablet ile diğerleri arasında ne fark var​

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Kullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek
bu dediklerinizi matepad den daha çok rahat şekilde yapabilirsiniz lakin ben yine de iPad öneriyorum çünkü ilerde başka bi şey için kullanmak istersiniz veya üretmek istersiniz, çizim tasarım vs o tarz konularda ve uzun ömürlülük olarak ipad çok daha iyi bi seçenek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bir arkadaşım da

Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 bu tableti önerdi bu tablet ile diğerleri arasında ne fark var​

gücünü bilmiyorum ama android olması bile başlı başına koca bir eksi şahsen, hazır bütçeniz varken ipad almak daha doğru olur

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
bu dediklerinizi matepad den daha çok rahat şekilde yapabilirsiniz lakin ben yine de iPad öneriyorum çünkü ilerde başka bi şey için kullanmak istersiniz veya üretmek istersiniz, çizim tasarım vs o tarz konularda ve uzun ömürlülük olarak ipad çok daha iyi bi seçenek
Ama bir de kalem almam gerekecek aileme fazla yük olmak istemiyorum bana uygun sizce hangisi

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Kullanım amacım YouTube ve Raunt'tan video izleyip direkt onların üzerinden ve PDF olarak test çözmek bir de 3 4 yıl ömrü olsun
3-4 yıl ömür istiyorsanız ios bir cihaz tercih etmek bir tık akıllıca olur. İOS stabildir yıllar geçse performans kaybı androide kıysala çok olmayacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer çokta pahalı olmasın diyosan diğer önerilerden seçebilirsin. android kötü değil merak etmeyin

Top Bottom