Neler Yeni

Öneri Tablet önerilerinize açığım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ürünü büyük bir ihtimalle Ankara vatan şubesinden alcam
bana bilgi verdiğiniz teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki iPad 9 ile iPad air 3 arasında nasıl farklar var ve hangisi daha üstün
ipad 9 daha üstünmüş, ipad 9 alabilirsiniz hocam kronolojik sıralamanın içinden geçtim kusura bakmayın

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
ipad 9 daha üstünmüş, ipad 9 alabilirsiniz hocam kronolojik sıralamanın içinden geçtim kusura bakmayın
Yok hocam ne kusuru , ucuza 2. el 9.nesil bulursam direkt alcam bulamazsam sıfır artık ; kolay gelsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
şimdiden hayırlı olsun ^^

Mert

80+ Silver
HepsiBurada sıfır ürün

Şuan karar verdim
tablet : https://www.hepsiburada.com/apple-i...zay-grisi-p-HBCV00000P3MMT?magaza=Hepsiburada

kalem inşallah uygundur : https://www.trendyol.com/fuchsia/ip...u-dokunmatik-tablet-telefon-kalemi-p-95272557
bunları alcam kılıfı ise daha sonra
Kesinlikle bu tip kalemler alınmamalı. Palm Rejection özelliği mutlaka olsun. Eli ekrana yaslayarak kullanmak için şart.
PT bilişim yetkili Apple satıcısı ve öğrenci indirimleriyle 5199₺ sıfır iPad 9. Nesil mevcut şu an. Üstelik doğru hatırlıyorsam 6 ay taksit imkanı da var. En mantıklı seçim o olur.

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
Kesinlikle bu tip kalemler alınmamalı. Palm Rejection özelliği mutlaka olsun. Eli ekrana yaslayarak kullanmak için şart.
PT bilişim yetkili Apple satıcısı ve öğrenci indirimleriyle 5199₺ sıfır iPad 9. Nesil mevcut şu an. Üstelik doğru hatırlıyorsam 6 ay taksit imkanı da var. En mantıklı seçim o olur.
Wiwu 40647 Wiwu Pencil Pro Stylus Dokunmatik Çizim Kalemi Beyaz kalem olarak bunu buldum ve bu 500 600 TL fiyat bandında f/p dediler

Bir de PT bilişimi dolandırıcı olarak tahmin etmiştim ama Apple satıcısıymış ama mağaza yorumlarını okudum genellikle olumsuz geldi o yüzden ben de güvenilir sitelerden alacağım

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Wiwu 40647 Wiwu Pencil Pro Stylus Dokunmatik Çizim Kalemi Beyaz kalem olarak bunu buldum ve bu 500 600 TL fiyat bandında f/p dediler

Bir de PT bilişimi dolandırıcı olarak tahmin etmiştim ama Apple satıcısıymış ama mağaza yorumlarını okudum genellikle olumsuz geldi o yüzden ben de güvenilir sitelerden alacağım
PT’den çok yakınlarıma bir Macbook ve iki iPad aldırdım, hepsi kısa sürede sorunsuz ulaştı. Boş yere fazla vermeye gerek yok, Apple Premium Reseller olan bir firmadan bahsediyoruz.
Kalem olarak Logitech Crayon kullanan arkadaşım memnundu, ben de Apple Pencil kullanıyorum herhangi bir problem yok.

Gkta_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdurrahman Göktaş
PT’den çok yakınlarıma bir Macbook ve iki iPad aldırdım, hepsi kısa sürede sorunsuz ulaştı. Boş yere fazla vermeye gerek yok, Apple Premium Reseller olan bir firmadan bahsediyoruz.
Kalem olarak Logitech Crayon kullanan arkadaşım memnundu, ben de Apple Pencil kullanıyorum herhangi bir problem yok.
Tamamdır iPad 9 kesin ama kalemi şuan daha düşünüyorum

Top Bottom