Daha ucuza m1 verken bunu mu alsın? Asla önermem m1 dışında pro.https://www.epey.com/tablet/apple-ipad-pro-11-128gb-wi-fi-plus-cellular-my342ll-a.html 2018 model ama oyun bench marklarda gayet iyi gözüküyor, tavsiye ederim 8 k biraz aşıyor.
Bu bütçede en mantıklı öneri@Evil Belief
![]()
Apple MHQT3TU/A iPad Pro 11 inç Wi‑Fi 128GB Gümüş MHQT3TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Pro 11 inç Wi‑Fi 128GB Gümüş MHQT3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
m1 nedir bilmiyorum benim önerim budur kimse almak zorunda değil ya öneri işte göz ardı edin.@Evil Belief
Hocam siteye güvenebilirsiniz. Ben de oradan iPad 8.Nesil aldım. Ama öğrenci girişi lazım e devlet felan.
![]()
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Pro 11 inç Wi‑Fi 128GB Gümüş MHQT3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
Daha ucuza m1 verken bunu mu alsın? Asla önermem m1 dışında pro.
@BaşaramadıkAbi
güzel cihazmış ama bide telefon almayı düşünüyorum onun bütçesi de 2.5k 3k fln onda ios android fark etmez bide telefon önerirmisin acaba.
bu alınmazmı yani@Evil Belief
Hocam siteye güvenebilirsiniz. Ben de oradan iPad 8.Nesil aldım. Ama öğrenci girişi lazım e devlet felan.
![]()
Daha ucuza m1 verken bunu mu alsın? Asla önermem m1 dışında pro.
@BaşaramadıkAbi
M1 işlemcili 2021 model alın. 2020 alınmaz. A12z nerde m1 nerde. A12 iphone xs işlemcisi.güzel cihazmış ama bide telefon almayı düşünüyorum onun bütçesi de 2.5k 3k fln onda ios android fark etmez bide telefon önerirmisin acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu alınmazmı yani
tamamdır eyvallah kararımı verdim yardım eden herkese teşekkürlerM1 işlemcili 2021 model alın. 2020 alınmaz. A12z nerde m1 nerde. A12 iphone xs işlemcisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
iPad Pro
M5 çipe sahip iPad Pro şimdi Apple Intelligence, tüm gün süren pil ömrü, 11 inç veya 13 inç ekran, Wi‑Fi 7 ve Apple Pencil Pro desteğiyle sunuluyor.www.apple.com
@BaşaramadıkAbi m31 nasıl?tamamdır eyvallah kararımı verdim yardım eden herkese teşekkürler
Bunun işlemcisini bilmiyorum ama tam bir Anne/Baba telefonu diyebilirim@BaşaramadıkAbi m31 nasıl?
![]()
Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M31 SM-M315F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com