unkn4wn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 347
kardeşime ders için tablet almak istiyorum böyle bir şey buldum alınır mı bu paraya daha iyisi varsa önerebilir misiniz bütçe max 11k
consumer.huawei.com
hocam daha uyguna böyle bir şey buldum nasıl bu fiyata daha iyisi var mıdırBütçeni birazdaha yükseltirsen bu var:
Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>consumer.huawei.com
s9fe plus bu paraya bedavakardeşime ders için tablet almak istiyorum böyle bir şey buldum alınır mı bu paraya daha iyisi varsa önerebilir misiniz bütçe max 11k
hocam malesef stok tükenmiş diğer sayfalarda da 20k falan fiyatı o yüzden bunu değilde şöyle bir şey buldum ne dersiniz ?s9fe plus bu paraya bedava
ben geçen sene ekimde düz s9feyi 11e almıştım
Bunu bilmiyorumhocam malesef stok tükenmiş diğer sayfalarda da 20k falan fiyatı o yüzden bunu değilde şöyle bir şey buldum ne dersiniz ?
Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam teşekkürler fakat bütçeyi aşıyor attığım diğer tablet hakkında ne düşünüyorsunuz?Kanki bunu düşürebilirsen iyi tablet
❌İndirim Bitti! Başlık 'Xioami pad 7 8799₺..'
Dün akşam bu fiyata satıldı bir adet aldım kargoya verildi. Bu gün gene ara ara stoğa giriyor ihtiyacı olan takip etsin
![]()
Xiaomi Pad 7 8+256 GB Wi-Fi Mavi Tablet(Xiaomi Türkiye GarantiliXiaomi) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Pad 7 8+256 GB Wi-Fi Mavi Tablet(Xiaomi Türkiye GarantiliXiaomi) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
- onurrozdmir
- Cevaplar: 635
- Forum: Sıcak Fırsatlar