Neler Yeni

Öneri Tablet önerisi varmı?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Ömer
Steam
1316142768
S9 fe samsungun kendi sitesinde öğrenci indirimi ile birlikte 12.250 mi ne oluyordu.
Pocoda aradaki fiyat farkında kalem ve kılıf alabilirsiniz, samsungda kalem geliyor diye biliyorum.
Poco kalem destekli, xiaominin kalemini alabilirsiniz, dediğim gibi xiaominin tableti. Zaten mi store satıyor göreceğiniz üzere.
Hocam pocoyu hangi saticidan alicaksiniz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam pocoyu hangi saticidan alicaksiniz
Hocam mi store zaten xiaominin kendisi, poco da xiaominin alt markası. Onlardan alırım, bulursam hb amazon falan resmi satıcıların birinden de olur.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Hocam mi store zaten xiaominin kendisi, poco da xiaominin alt markası. Onlardan alırım, bulursam hb amazon falan resmi satıcıların birinden de olur.
Kalemini nerden alicam aga

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Enes Ünlü
O bütçede adam akıllı kalemli yok. Almadan önce çok araştırdım. Mantıklı bir tek rakibi Huwaei vardı ama onda da Google desteği olmadığı için S9 fe tercih ettim ve işlemcisi kötü olmasına rağmen optimizasyonundan kurtarıyor. Hard birşeylere girmezsen yazılımsal olarak çok iyi tablet. Kalem konusunda da zaten hissiyat olarak çok yeterli. Birde Samsung Dex modu var ki o da rakiplerinden birkaç adım öne çıkarıyor.
hocam s9 fe+ ile arasında nasıl bir fark var? ekstra ödeyip s9 fe+ almak daha mantıklı mı olur sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,699
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom