Tabletim ne kadar eder?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Arkadaşlar selamlar anneme doğum günü hediyesi olarak "iPad 5. Nesil 64 GB - Apple Pencil (2.Nesil) - iPad Magic Keyboard - iPad Koruyucu Ekran" almıştım gündelik işlerini halletsin vs diye fakat 2 defa kullandı ondan sonra daha kullanmadı boşta duruyor Nisan 2023 Mediamark'tan alınma tüm her şeyin kutusu faturası ve garantisi mevcut toplam set olarak ne kadar eder? Ne kadara satmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Apple ürünlerinde ikinci el çok fiyat düşmez .
Kutu, garanti, fatura var ise aldığınızın az bi miktar altına alıcı bulabilirsiniz

Apple ürünlerinde ikinci el çok fiyat düşmez .
Kutu, garanti, fatura var ise aldığınızın az bi miktar altına alıcı bulabilirsiniz
İşte şuan hepsi ne kadar eder bilmiyorum hiç.

2.7k kalem 14-15k da tableti satabilirsiniz diye düşünüyorum klavye hakkında bir fikrim yok

Arkadaşlar selamlar anneme doğum günü hediyesi olarak "iPad 5. Nesil 64 GB - Apple Pencil (2.Nesil) - iPad Magic Keyboard - iPad Koruyucu Ekran" almıştım gündelik işlerini halletsin vs diye fakat 2 defa kullandı ondan sonra daha kullanmadı boşta duruyor Nisan 2023 Mediamark'tan alınma tüm her şeyin kutusu faturası ve garantisi mevcut toplam set olarak ne kadar eder? Ne kadara satmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hepsine toplam 20K uygun bence. Tablet değerini büyük ölçüde korur ama klavyeli kılıf gibi şeyler deli gibi değer kaybeder.

Hocam bunun için sıfır fiyatları değil de ikinci el fiyatları baz alırsanız daha doğru olacaktır iyi forumlar.
Teşekkürler iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsine toplam 20K uygun bence. Tablet değerini büyük ölçüde korur ama klavyeli kılıf gibi şeyler deli gibi değer kaybeder.
Yani kullanılmamış ürünler Apple'ın kendisine ait olmasına rağmen değer kaybediyorsa saçma 20K biraz bana az geldi yine de teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,179
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri