oluyor ya batarydaan kaynaklı bir anda 10 şaj azalıyor veya telefon kapanmasına rağmen %15 de oluyort falanSarj nasıl kendiliğinden yükselsin
Sıfır 1 ay bile olmadı alalıkeşke 1 tık daha anlatsaydın sorunu. neyse bataryadan kaynaklı tablet 2.el falanmı yoksa?
Sarj yüzde 20 nin altına düştü diye bildirim aldım gördüm 20 olduğunu sonra 28 oldu 2 dk sonraoluyor ya batarydaan kaynaklı bir anda 10 şaj azalıyor veya telefon kapanmasına rağmen %15 de oluyort falan
ayarlara girip pil sağlığına baksana biSıfır 1 ay bile olmadı alalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarj yüzde 20 nin altına düştü diye bildirim aldım gördüm 20 olduğunu sonra 28 oldu
tablet andriodmi?Yok gözükmüyor bulamadım
1 ay bile olmadı hem çok fazlada kullanmadım parçalar değiştirilmiş olabilirmi
Evet HONOR Pad 9
Yok
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Pil bölümünün altında ne kadar şarjınız kaldığını ve telefonu ne kadar daha kullanmaya devam edebileceğinizi görürsünüz.
- Ayrıntılar için Pil'e dokunun. Pil kullanımınızla ilgili daha fazla ayrıntı için Pil kullanımı'na dokunun.
Yok olmuyo
Bide 12-13 bin liralık tabletBence şarjının yükselmesi çokta dert edilecek bir şey değil benim tabletimde de %15 oluyo pil tasarrufunu açıyorum 2 dakika bir yere koyup aldığımda %18 falan oluyor ama 1080p60 ta kasması büyük sorun
Yardım edin Bi lütfen yaYok
Bide 12-13 bin liralık tablet