Neler Yeni

tabletle usb kablosuyla pc ye internet bağlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
arkadaşlar samsung galaxy tab e tablet varda onu usb kablosuyla pcye nasıl internet aktarabilirim normal telde samsungda mobil erişim noktasının ordan yapıyodun şuanki bağlı olduğun int için ama tabletlerde o yer yok nası yapcam

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sim kart takılıyor mu ? Tablet e

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

LaketrooS

80+ Silver
arkadaşlar samsung galaxy tab e tablet varda onu usb kablosuyla pcye nasıl internet aktarabilirim normal telde samsungda mobil erişim noktasının ordan yapıyodun şuanki bağlı olduğun int için ama tabletlerde o yer yok nası yapcam
e ben 1 aydır öyle kullanıyom knk daha yeni bıraktım. ilk önce usb ile başla sonra wifiden hostpot fln var ordan usb paylaiımı fln

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb kablosunu pc ye bapladığın zaman usb seçeneklerinde usb ile internet paylaşımı gibi bir seçenek çıksa bile ,herhangi bir siteye erişim sağlayamazsun bu durumda.
şuan bi telefonla yapıyorum giriyom heryere de arzalı telefon mesela steamda 1mb olcağına 200 kb fln

LaketrooS

80+ Silver
olduysa rapor etden en iyi cevap seçsene kanka hiç seçilmedim seçersen iyi olurç rica ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e ben 1 aydır öyle kullanıyom knk daha yeni bıraktım. ilk önce usb ile başla sonra wifiden hostpot fln var ordan usb paylaiımı fln
anlamadım nasıl yapcam tablete takcam kabloyu bide pc ye sonra nabcam masaüstü b uarada kablo çekmediğim için böyle yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olduysa rapor etden en iyi cevap seçsene kanka hiç seçilmedim seçersen iyi olurç rica ederim
olursa seçcem
de anlamadım düzgün anlat bi

LaketrooS

80+ Silver
anlamadım nasıl yapcam tablete takcam kabloyu bide pc ye sonra nabcam masaüstü b uarada kablo çekmediğim için böyle yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olursa seçcem
de anlamadım düzgün anlat bi
dc gel burda zor oluor knk orda rahatça anlatırım

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
SIM takılmıyorsa interneti nereden alacak? Hiç mantıklı değil ki.

Wi-Fi olsa zaten PC'yi de direkt Wi-Fi'dan bağlardınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,541
Üyeler
164,693
Son üye
silentyavrum
Top Bottom