tabletle usb kablosuyla pc ye internet bağlama

Reaksiyon skoru
1,129
arkadaşlar samsung galaxy tab e tablet varda onu usb kablosuyla pcye nasıl internet aktarabilirim normal telde samsungda mobil erişim noktasının ordan yapıyodun şuanki bağlı olduğun int için ama tabletlerde o yer yok nası yapcam

Sim kart takılıyor mu ? Tablet e

arkadaşlar samsung galaxy tab e tablet varda onu usb kablosuyla pcye nasıl internet aktarabilirim normal telde samsungda mobil erişim noktasının ordan yapıyodun şuanki bağlı olduğun int için ama tabletlerde o yer yok nası yapcam
e ben 1 aydır öyle kullanıyom knk daha yeni bıraktım. ilk önce usb ile başla sonra wifiden hostpot fln var ordan usb paylaiımı fln

Usb kablosunu pc ye bapladığın zaman usb seçeneklerinde usb ile internet paylaşımı gibi bir seçenek çıksa bile ,herhangi bir siteye erişim sağlayamazsun bu durumda.
şuan bi telefonla yapıyorum giriyom heryere de arzalı telefon mesela steamda 1mb olcağına 200 kb fln

olduysa rapor etden en iyi cevap seçsene kanka hiç seçilmedim seçersen iyi olurç rica ederim

e ben 1 aydır öyle kullanıyom knk daha yeni bıraktım. ilk önce usb ile başla sonra wifiden hostpot fln var ordan usb paylaiımı fln
anlamadım nasıl yapcam tablete takcam kabloyu bide pc ye sonra nabcam masaüstü b uarada kablo çekmediğim için böyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olduysa rapor etden en iyi cevap seçsene kanka hiç seçilmedim seçersen iyi olurç rica ederim
olursa seçcem
de anlamadım düzgün anlat bi

anlamadım nasıl yapcam tablete takcam kabloyu bide pc ye sonra nabcam masaüstü b uarada kablo çekmediğim için böyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olursa seçcem
de anlamadım düzgün anlat bi
dc gel burda zor oluor knk orda rahatça anlatırım

SIM takılmıyorsa interneti nereden alacak? Hiç mantıklı değil ki.

Wi-Fi olsa zaten PC'yi de direkt Wi-Fi'dan bağlardınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri