Neler Yeni

Taft Kahve içen var mı nasıldır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dünya'nın en güçlü kahvesi olarak nitelendiriliyor. Nasıldır tat olarak ve harbiden enerji veriyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Hocam sizcede kafein oranı çok yüksek değil mi?
Uyku hormonlarınız zarar görmez mi?
Dünya'nın en güçlü kahvesi olarak nitelendiriliyor. Nasıldır tat olarak ve harbiden enerji veriyor mu?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Tadan varsa bilgilendirsin,kahvemi içerken hayal edicem.
Tadı gelir o zaman.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Filtre Kahveyle tadı aynı. Nescafe tarzı kahveler içen birisi bunu içemez. Şahsen yumuşak kahve severim içtiğimde acı geldi. Sonradan anladım çoğu filtre kahve bu şekildeymiş. Şahsen tavsiyem alırsanız yanında süt tozu da alın bu şekilde kahveyi yumuşatırsınız. Ha yok ben sert içerim filtre kahve de tüketiyorum zaten diyorsanız tadı konusunda endişe etmenizi gerektirecek bir şey yok.

Kafeinine gelecek olursak ben bir esprisini göremedim. Günde 2 bardak içtiğim de oldu ama 10 15 dakika sonra mışıl mışıl uyuyorum. Belki bende çalışmıyordur sadece bilemeyeceğim. İnternette de övüldüğünü okumuştum halbuki.

Özetle hem acı hem de kafeini bende işe yaramadı. Normal kahve içtiğinde kafeinin etkisini görebiliyorsan (uykunu açıyorsa falan) muhtemelen sende çalışır. Bende o da yok normal kahve içtiğimde de işe yaramıyordu.

Top Bottom