Yardım Tahattüt yarın bitiyor , Hangisi İss geçmeliyim? En güvenilir ve hızlı olanı hangisi ?

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
464
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. TT VDSL 72 mbps altyapım var.
Tahattüt yarın bitiyor , 12 yıldır türk telekom kullanıyorum. Hangisine geçmeliyim?
12 yıldır kullanmamıza rağmen adam akıllı ne bir kampanya ne de bir hizmet alabildik.
Türknet vb. güvenilir midir ? Geçen sefer hacklendi , patladı vs denildi.
Diğerlerinden çok daha güvenilir ve hızlı , f/p bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Ne yazık ki şuan kampanya yok ve bu akşam tahattüt bitiyor.
TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Sizce TT kullanmaya devam edip sonra türknet milencom kampanya mı beklemeliyim ?
Turknet Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Milencom sürekli zam yapıyor deniyor ve çokta adını önplanda duymadığım bir firma.
Karadenizde yaşıyorum , yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Tahattüt yarın bitiyor , 12 yıldır türk telekom kullanıyorum. Hangisine geçmeliyim?
12 yıldır kullanmamıza rağmen adam akıllı ne bir kampanya ne de bir hizmet alabildik.
Diğerlerinden çok daha güvenilir ve hızlı , f/p bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Mbps başına da TT gibi fazla para ödemek istemiyorum.
Şuan ki paketim 50 gb 450 TL , hem çok pahalı hem de 25 mbps yükselttim 50 lira artmıştı.
Paket yenilirse artık 600 lira falan olur. Hizmeti de çok kötü , yardımcı olur musunuz
Bu arada Fiber değil VDSL diye biliyorum.
:(
Türknet kullanıyorum yaklaşık 5 senedir yaklaşık geçmiş bile olabilir bulunduğum bölgede turknet ve kablo net favorim. Geçen bir problem yaşadım internete bağlanmamıştım 4 gün kullanamadığım günlerin ücretini indirim olarak tanımladılar

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Türknet kullanıyorum yaklaşık 5 senedir yaklaşık geçmiş bile olabilir bulunduğum bölgede turknet ve kablo net favorim. Geçen bir problem yaşadım internete bağlanmamıştım 4 gün kullanamadığım günlerin ücretini indirim olarak tanımladılar
Bu arada splitware turkey kullanıyorum içerisinde de goodbyedpı aktif fakat türknetin sitesine bile giremiyorum
Güvenilir midir türknet? Ve goodbyedpı ile problemimi mi var?
Eskisi gibi hızlı ve iyi olmadığını söylüyorlar forumda , diğerlerinden çok farkı yok diye söyleniyor.
Altyapımı da öğrenemedim siteye giremediğimden , önceden var deniyordu.
Türknet türk telekomun mu altyapısını kullanıyor.
Geçmek istiyor olmamın en büyük sebebi tahattsüz olması ve ne kadar altyapın varsa o kadar ücretsiz vermesi.
TT'de 25 mb başına 50 lira istiyorlardı

Bu arada splitware turkey kullanıyorum içerisinde de goodbyedpı aktif fakat türknetin sitesine bile giremiyorum
Güvenilir midir türknet? Ve goodbyedpı ile problemimi mi var?
Eskisi gibi hızlı ve iyi olmadığını söylüyorlar forumda , diğerlerinden çok farkı yok diye söyleniyor.
Altyapımı da öğrenemedim siteye giremediğimden , önceden var deniyordu.
Türknet türk telekomun mu altyapısını kullanıyor.
Geçmek istiyor olmamın en büyük sebebi tahattsüz olması ve ne kadar altyapın varsa o kadar ücretsiz vermesi.
TT'de 25 mb başına 50 lira istiyorlardı
Bulunduğum bölgede kablonet fiber/gpon turknet vdsl vardı eskiden TT den kullanıyordu o zaman bile vaad edilen hızın üzerinde alıyordum şimdi türknet belli bölgelere şehirlere pilot proje olarak kendi fiber/gpon alt yapısını çekti 1000/1000 veriyor 940/940 garanti alıyorum. İndirirken 1200 mbps civarına çıkıyor hızım gayet memnunum

• Beğen
Bulunduğum bölgede kablonet fiber/gpon turknet vdsl vardı eskiden TT den kullanıyordu o zaman bile vaad edilen hızın üzerinde alıyordum şimdi türknet belli bölgelere şehirlere pilot proje olarak kendi fiber/gpon alt yapısını çekti 1000/1000 veriyor 940/940 garanti alıyorum. İndirirken 1200 mbps civarına çıkıyor hızım gayet memnunum
Benim öyle bir imkanım yok , sitesinden kontrol ettiğimde 72 MBPS gözüküyor 15 indirme diyor max.
VDSL zaten , sizce geçmeli miyim ? Peki son haberlere ne diyorsunuz türknet en son hacklenmişti , bilgiler çalınmıştı.
Bu konuda teknik terimler var , ben de samsun'da yaşıyorum. Bilginiz var mı bunlar hakkında ?

Benim öyle bir imkanım yok , sitesinden kontrol ettiğimde 72 MBPS gözüküyor 15 indirme diyor max.
VDSL zaten , sizce geçmeli miyim ? Peki son haberlere ne diyorsunuz türknet en son hacklenmişti , bilgiler çalınmıştı.
Bu konuda teknik terimler var , ben de samsun'da yaşıyorum. Bilginiz var mı bunlar hakkında ?
Millenicomda deneyebilirsin taahhüt olmadığı için

• Beğen
Millenicomda deneyebilirsin taahhüt olmadığı için
o attığım konuda milenyum önerilmiyor sanırım karadeniz için , samsunda yaşıyorum hangisi iyiyse ona geçmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenilir olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ? türknet bile çalınmış
Bu arada evde modem var , sadece yeni sağlayıcıya geçeceğiz.
Ekstra bir şey yaparlar mı eve gelirler mi ?

o attığım konuda milenyum önerilmiyor sanırım karadeniz için , samsunda yaşıyorum hangisi iyiyse ona geçmek istiyorum

Sorgulat alt yapını dene şansını bence net konuşma şansım yok Marmara için hepsi iyi mesela bulunduğum şehirde

Turknet kiralık modem veriyor en azından fiberde öyle ama para almıyor ona

• Beğen
Sorgulat alt yapını dene şansını bence net konuşma şansım yok Marmara için hepsi iyi mesela bulunduğum şehirde

Turknet kiralık modem veriyor en azından fiberde öyle ama para almıyor ona
Kendi modemimiz var , şimdi Millenicom için özel Millenicom altyapısı mı gerekiyor ?
Bizim altyapımız türk telekom diye biliyorum ve türknet te türk telekom altyapısı kullanıyor.
Hangi firma altyapımızı yapmış nasıl öğrenebilirim ?

Goodbyedpı varken türknet girilmiyor mu ? sitesine giremiyorum ya pf

Bende yeni konu açmadan buradan bir önerisi olan varsa ;

Türktelekom kullanıyorum 500mbit 770tl tahhüt biticek 2.5 ay içinde yeni tarife 845tl 500mbit yine 1000mbit 945tl ben çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkmadı ama hani daha uyguna bir tarife bulabilir miyiz? Extra olarak modeme 75TL ödüyorum yeni tarifeye ekledim modem ücretini birde bağlantı ücretini 15 aya bölmüştük yani 3 ay daha extra 72tl ödücem.

• Beğen
Milenicoma gectim ben 399tl oduyorum 100mbps cok memnunum arkadasimin kodu girdim ilk 2 ay 200tl odedim kod lazimsa yazarsin mesaj knk

• Beğen
Milenicoma gectim ben 399tl oduyorum 100mbps cok memnunum arkadasimin kodu girdim ilk 2 ay 200tl odedim kod lazimsa yazarsin mesaj knk
Fakat şuan kampanya yok , TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Ve bunu da sanırım türknete geçersem onlar karşılıyor doğru mudur ? Sizce türknet milencom kampanya mı beklemeliyim ?
Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Milencom sürekli zam yapıyor deniyor ve çokta adını önplanda duymadığım bir firma.
Ayrıca şunu hesaba katın lütfen altyapım TT VDSL. Yani türk telekom

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. TT VDSL 72 mbps altyapım var.
Ne yazık ki şuan kampanya yok ve bu akşam tahattüt bitiyor.
TT'den cayarken sadece kullandığım ayların indirimsiz halini ödüyorum değil mi ?
Sizce TT kullanmaya devam edip sonra türknet milencom kampanya mı beklemeliyim ?
Turknet Geçen yıl 299 TL olan şey şu an 3 ay sonra 700 TL diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Karadenizde yaşıyorum , yardımcı olur musunuz ?
il ilçe olarak nerede yaşıyorsun

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon