- Bütçe
- 2000
Merhabalar letgoda gezerken gigabyte rtx 2060 gördüm chipset arızası olduğunu yazmıştı iletişime geçtim ve elimde kullanmadığım ps4 kolu ile takas yapıcam 1500 2000 liraya tamirinin yapıldığını söylüyor sizce alınır mı?
neden peki tamir ettirip kullanamazmıyımhayır
bildiğim kadarıyla tamir ücreti hayli bir pahalı bu yüzden yaklaşmanızı tavsiye etmem.neden peki tamir ettirip kullanamazmıyım
Chipset tamiri kolay bir şey değil ve az maliyetli olmuyor eğer uzun kullanımda dolayı olan bir chipset arızası varsa pekte düzeltilebileceğini sanmıyorum.Merhabalar letgoda gezerken gigabyte rtx 2060 gördüm chipset arızası olduğunu yazmıştı iletişime geçtim ve elimde kullanmadığım ps4 kolu ile takas yapıcam 1500 2000 liraya tamirinin yapıldığını söylüyor sizce alınır mı?
elime bedavaya gelicek 2000 2500 liraya rtx2060 a sahip olmak bvenim için iyi olur fakat geleceği varmı kartın acababildiğim kadarıyla tamir ücreti hayli bir pahalı bu yüzden yaklaşmanızı tavsiye etmem.
Pek yok malesefelime bedavaya gelicek 2000 2500 liraya rtx2060 a sahip olmak bvenim için iyi olur fakat geleceği varmı kartın acaba
elimde para yok bu yüzden bu yönmteme başvurdumtamire vercegine 2 daha koy saglam al
anladım teşekkürler cevaplarınız için2-3k isterler galiba bi tamire artık sonra tekrarlamayacağının garantisi de yok ayrıca arızanın chipsette oldugunun da garantisi yok b