Öneri Takas Yapmalımıyım 🤔🤔

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
verceğim ürün : djı mini 3 combo paketi 1.5 sene garantili
alacağım ürün : iphone 13 128 gb 1 ay once alınmış yenilenmiş telefon değil

adam drondan 2 tanede batarya isemiyor batarya taneside 2.5k satabilirim sizce takas yapamlımıyım yaparsam telfonda nelere dikkat etmeliyim

verceğim ürün : djı mini 3 combo paketi 1.5 sene garantili
alacağım ürün : iphone 13 128 gb 1 ay once alınmış yenilenmiş telefon değil

adam drondan 2 tanede batarya isemiyor batarya taneside 2.5k satabilirim sizce takas yapamlımıyım yaparsam telfonda nelere dikkat etmeliyim
Yaaani, bataryalarıda satarsan sanırım kârdasın ama ben olsam 13 almazdım.
30k ya yurtdışı 15 pro falan bakardım

Yaaani, bataryalarıda satarsan sanırım kârdasın ama ben olsam 13 almazdım.
30k ya yurtdışı 15 pro falan bakardım
Reis ürün satılmıyor ya bide ben alırsam şirket Saticam zaten iPhone'da yd yönelmem bide

Çocuk 15 yaşında çıktı annesin veya babasının numarasını istedim konuşmak için 1 30 geçti hala atmadı bende habersiz yapıyor gibi hiç takasa girmeyeceğim gene büyük biri olsa dusunebilirdim ama onda bı iş varmış gibi

Çocuk 15 yaşında çıktı annesin veya babasının numarasını istedim konuşmak için 1 30 geçti hala atmadı bende habersiz yapıyor gibi hiç takasa girmeyeceğim gene büyük biri olsa dusunebilirdim ama onda bı iş varmış gibi
Çoluk çocukla uğraşılmaz, sonrasında ne olacağıda belli olmaz.
Ailesi iş açar bir şey olur

Çoluk çocukla uğraşılmaz, sonrasında ne olacağıda belli olmaz.
Ailesi iş açar bir şey olur
Aynen öyle fatura istedim abimin adına akşam atım dedi atmadı numarasını atcakti anasının babasının onuda atmadı

hiç uğraşmayın arkadaşın dediği gibi habersiz yapar anası babası başınıza geçer boşu boşuna yüz göz olmaya gerek yok

Geri