Neler Yeni

TAKAS YAPTIM TEHDİT EDİLİYORUM YARDIM?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Garantili sistemse garantiye gönderecek. Senle alakalı bir durum yok. Oynanma yapılmadığı sürece bir işlemciyi nasıl bozabilirsin.

Ziona

80+ Silver
Garantili sistemse garantiye gönderecek. Senle alakalı bir durum yok. Oynanma yapılmadığı sürece bir işlemciyi nasıl bozabilirsin.
Büyük ihtimal psuyu trafoya çevirdi, işlemciye zarar geldi bunun suçunu atıyor, çünkü whatsapp mesajlarını bana attı whatsapptan overclock yapmış olarak suçluyor, sistemde hiç bir oynama yokken :D.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Büyük ihtimal psuyu trafoya çevirdi, işlemciye zarar geldi bunun suçunu atıyor, çünkü whatsapp mesajlarını bana attı whatsapptan overclock yapmış olarak suçluyor, sistemde hiç bir oynama yokken :D.
@ARTIK FAN DEĞİLİM Hiç bir şey olmaz hocam anca babam polis avukatcılar bitmez Allah bilir bilmeden biosa girip ghz hızını 6'ya çekti sonra bozunca ortada kaldı o.O2 Gidip Garantiye vericek Tehditleri SS alın dediği gibi hiç bir şey yapamazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Hiçbir şey yapamaz. Dava açsa bile gidip ifadeni verip savunmanı yaparsın. Kanuni 14-15 gün hakkı var. 16. gün hakkını araması yasal değil. Ayrıca sende bir problem yoktu. Problem olsa dahi garantiye yollasın senlik bir durum yok artık.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Hiçbir şey yapamaz. Dava açsa bile gidip ifadeni verip savunmanı yaparsın. Kanuni 14-15 gün hakkı var. 16. gün hakkını araması yasal değil. Ayrıca sende bir problem yoktu. Problem olsa dahi garantiye yollasın senlik bir durum yok artık.
2.el üründe 14 gün garanti verilmezki zaten ben firma değilim koşulsuz iade alayım 😃 bende çalışıyordu 2 gün boyunca 10 11 tane test attım birsuru oyun vs yani aldı 10 11 gün geçmiş bana geri ver dio saçma yani 2.el.urun garantisi var yollasın garantiye

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Öyle uyanıklar çok. Kullanmayı bilmez bozar sonra sana suç atar. Salla geç.
Güzelce açıklamayı yaptım 10 gün geçmiş neyin iadesini alıp laptopu vereyim garantili ürün garantiye yollayabilirsin dedim bakalım ne yazcak avukat olan akrabamla konuştum dava açar ama sonuclanmaz bir şey çıkmaz dedi 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Güzelce açıklamayı yaptım 10 gün geçmiş neyin iadesini alıp laptopu vereyim garantili ürün garantiye yollayabilirsin dedim bakalım ne yazcak avukat olan akrabamla konuştum dava açar ama sonuclanmaz bir şey çıkmaz dedi 😃
Mantıken bu riskleri bilerek alıyor zaten. 2. el risklerini herkes biliyor. Ayrıca garantili ürün alıyor. İlk önce garantiye yollaması gerekirken sana çemkirmesi garip :D

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Top Bottom