ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,861
- Konu Sahibi Konu Sahibi
YayıncıLevo kim?
YayıncıLevo kim?
Anladım, teşekkür ederimYayıncı
Büyük ihtimal psuyu trafoya çevirdi, işlemciye zarar geldi bunun suçunu atıyor, çünkü whatsapp mesajlarını bana attı whatsapptan overclock yapmış olarak suçluyor, sistemde hiç bir oynama yokkenGarantili sistemse garantiye gönderecek. Senle alakalı bir durum yok. Oynanma yapılmadığı sürece bir işlemciyi nasıl bozabilirsin.
@ARTIK FAN DEĞİLİM Hiç bir şey olmaz hocam anca babam polis avukatcılar bitmez Allah bilir bilmeden biosa girip ghz hızını 6'ya çekti sonra bozunca ortada kaldıBüyük ihtimal psuyu trafoya çevirdi, işlemciye zarar geldi bunun suçunu atıyor, çünkü whatsapp mesajlarını bana attı whatsapptan overclock yapmış olarak suçluyor, sistemde hiç bir oynama yokken.
2.el üründe 14 gün garanti verilmezki zaten ben firma değilim koşulsuz iade alayımHiçbir şey yapamaz. Dava açsa bile gidip ifadeni verip savunmanı yaparsın. Kanuni 14-15 gün hakkı var. 16. gün hakkını araması yasal değil. Ayrıca sende bir problem yoktu. Problem olsa dahi garantiye yollasın senlik bir durum yok artık.
Güzelce açıklamayı yaptım 10 gün geçmiş neyin iadesini alıp laptopu vereyim garantili ürün garantiye yollayabilirsin dedim bakalım ne yazcak avukat olan akrabamla konuştum dava açar ama sonuclanmaz bir şey çıkmaz dediÖyle uyanıklar çok. Kullanmayı bilmez bozar sonra sana suç atar. Salla geç.
Mantıken bu riskleri bilerek alıyor zaten. 2. el risklerini herkes biliyor. Ayrıca garantili ürün alıyor. İlk önce garantiye yollaması gerekirken sana çemkirmesi garipGüzelce açıklamayı yaptım 10 gün geçmiş neyin iadesini alıp laptopu vereyim garantili ürün garantiye yollayabilirsin dedim bakalım ne yazcak avukat olan akrabamla konuştum dava açar ama sonuclanmaz bir şey çıkmaz dedi![]()
Evet onu anlamadım bendeMantıken bu riskleri bilerek alıyor zaten. 2. el risklerini herkes biliyor. Ayrıca garantili ürün alıyor. İlk önce garantiye yollaması gerekirken sana çemkirmesi garip![]()
Ram bozulmuş Rami değiştirmiş yenisiyle işlemciyi de degistirsinEvet onu anlamadım bende