12. sınıfız sınav sorularını önceden veriyorlarOha hocam nası bu kadar yüksek ortalama edebildin. Tebrik ederim.
yok hocam ben 19.5 gün özürlü 9.5 de özürsüz var alamıyorumO iş kalktı dediler hocam galiba alabiliyorsunuz.
yok aga alabiliyorsun. yeter özürsüz özürlü toplam 30 olmasın. Öyle de kalırsın. Bizlere öyle dediler o 5 gün işi kaldırıldı dendi.yok hocam ben 19.5 gün özürlü 9.5 de özürsüz var alamıyorum
Hocam ben meslekten mezun oluyorum artık bitiyo 5.5 devamsızlık yapan alamıyo bizde hala geçerliyok aga alabiliyorsun. yeter özürsüz özürlü toplam 30 olmasın. Öyle de kalırsın. Bizlere öyle dediler o 5 gün işi kaldırıldı dendi.
94 onur belgesiBen hiçbirşey alamıyorum. matematikçi geçirseydi teşekkür kılpayı uzun zaman sonra alıyordum ama işte Öyle de kaldım.
Ne alıcam bilmiyorum ama almaya gitmeyemeceğimBen hiçbirşey alamıyorum. matematikçi geçirseydi teşekkür kılpayı uzun zaman sonra alıyordum ama işte Öyle de kaldım.
O zaman bu sene yks'yi, okuldan evvel yapmışlar Kurban Bayramı'ndan dolayı.Hayır hocam.