Neler Yeni

Takılacak Arkadaş Bulamamak...

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Lise 2'yim, takılıcak arkadaş bulamıyorum maalesef. Bu gün sinemaya gitmek istedim, sınıftaki bazı kişilere yazdım hiç biri kabul etmedi, zaten gittikleri zamanda beni çağırmazlar. Tek başıma gidicem sanırım fakat bendemi sorun var diye düşünüyorum, dışarı çıkmak isteyen biriyim, pozitif olabildiğince komik biriyim ama niye birini bulamıyorum diye düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Sanki dışlanıyormuşun gibi anlayabiliyorum dostum seni aynısını bana da oluyor sanki istenmeyen kişiymişin gibi yanımda 1 tane arkaaşadım bile yok bende lise 2 yim bu zamana kadar öyle doğru dürüst arkadaşım olmadı alıştım artık fazla kafaya takmamaya çalışıyorum kime dertimi anlatsam merak etme yaşın genç bulursun diyorlar ama bu zamanlarda bulamsdıkltan sonra ne anlamı var

Maeve Wiley

80+ Bronze
Benim çok sağlam arkadaş grubum var. Biriyle çocukluktan diğerleriyle ilkokula kadar uzanan tanışma hikayelerimiz var. Onları seviyorum yalan yok. Ama tek takılmak her zaman daha keyifli geliyor. Sende kendi başına takılmaktan keyif alıyorsan birini bulmaya çok da ihtiyacın yok.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Benimde yok

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim çok sağlam arkadaş grubum var. Biriyle çocukluktan diğerleriyle ilkokula kadar uzanan tanışma hikayelerimiz var. Onları seviyorum yalan yok. Ama tek takılmak her zaman daha keyifli geliyor. Sende kendi başına takılmaktan keyif alıyorsan birini bulmaya çok da ihtiyacın yok.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,985
Üyeler
168,549
Son üye
Gakko23
Top Bottom