POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Kendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?
Bakırköy alt çarşı. 3-4 k dan fazla verme.Kendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?
Bu mesleğin içinde olan yakınlarimdan dolayı bildiğim bir şey var oda Kiğılı vb markaların hepsi aynı yerlerden ürün alıp marka basıyorlar yani senin A markasından aldığın 10k takım elbise B dükkanın da farklı bir marka etiketiyle ama aynı ürün 4k bu ayakkabı için de geçerli bu yüzden kaliteli bir kumaş bulup kendin üzerine tam oturacak şekilde diktirmen daha kaliteli olacakKendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?
Diktirecek tanıdığım ve maalesef zamanım yok. Avmde bulmam lazım.Bu mesleğin içinde olan yakınlarimdan dolayı bildiğim bir şey var oda Kiğılı vb markaların hepsi aynı yerlerden ürün alıp marka basıyorlar yani senin A markasından aldığın 10k takım elbise B dükkanın da farklı bir marka etiketiyle ama aynı ürün 4k bu ayakkabı için de geçerli bu yüzden kaliteli bir kumaş bulup kendin üzerine tam oturacak şekilde diktirmen daha kaliteli olacak
İstanbulday'san 7 Ekime kadar Forum İstanbul'da Fırsat günleri var.Kendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?
bakırkoy alt carsı ucmus hocamBakırköy alt çarşı. 3-4 k dan fazla verme.
Terzi Ayhan. Özel dikim seviyesinde. 4.5 kdan fazla verme.
Terzi Adem. 4-5 k dan fazla verme.
Kiğılı. 7-8 k dan fazla verme.
Tüm yerlerde büyük beden de mevcut.
Kiğılı 7-8 k az olmuş gibi sankiBakırköy alt çarşı. 3-4 k dan fazla verme.
Terzi Ayhan. Özel dikim seviyesinde. 4.5 kdan fazla verme.
Terzi Adem. 4-5 k dan fazla verme.
Kiğılı. 7-8 k dan fazla verme.
Tüm yerlerde büyük beden de mevcut.
Geçen ctesi büyük beden takım(, gömlek, kravat, kemer, yelek, pantolon, ceket) 5k ya aldım. Ayakkabı 2k battal numara. Gayet iyiydi. Normal fiyatlar ama ilk söylenen çok oluyor. Çingene ol düşür. Takımı 7k dan, ayakkabıyı 3.8k dan düşürdüm. Hepsi nakit bu aradabakırkoy alt carsı ucmus hocam
Kalın kumaş istiyorsan 10k yı gözden çıkarmalısın doğru ama daha ucuza da modeller mevcut. Ben 64 ceket giyiyorum. Arkadaşın bedeni bilmiyorum. Zayıfsa slimfit takımlar ucuz oluyor kiğılıda.Kiğılı 7-8 k az olmuş gibi sanki
Hocam 54 falan giyiyorum hatemoglundan takım+ kravat 7kya aldım.Geçen ctesi büyük beden takım(, gömlek, kravat, kemer, yelek, pantolon, ceket) 5k ya aldım. Ayakkabı 2k battal numara. Gayet iyiydi. Normal fiyatlar ama ilk söylenen çok oluyor. Çingene ol düşür. Takımı 7k dan, ayakkabıyı 3.8k dan düşürdüm. Hepsi nakit bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalın kumaş istiyorsan 10k yı gözden çıkarmalısın doğru ama daha ucuza da modeller mevcut. Ben 64 ceket giyiyorum. Arkadaşın bedeni bilmiyorum. Zayıfsa slimfit takımlar ucuz oluyor kiğılıda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada mağazaların, çarşılarda ayrı tek sorunu takım bozamamaları. Benim gibi çift bedenseniz alt ya da üst elbet biri büyük ya da küçük kalıyor. Gidip çarşıdan bulun alın. Daha güzel şeyler bulma olasılığınız çok yüksek
Hayırlı olsun. Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah.Hocam 54 falan giyiyorum hatemoglundan takım+ kravat 7kya aldım.