Neler Yeni

Takım elbise için mağaza önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kendim için aşırı masrafa girmeden takım elbise alabileceğim bir yer arıyorum nereleri önerirsiniz?
Bakırköy alt çarşı. 3-4 k dan fazla verme.

Terzi Ayhan. Özel dikim seviyesinde. 4.5 kdan fazla verme.

Terzi Adem. 4-5 k dan fazla verme.

Kiğılı. 7-8 k dan fazla verme.

Tüm yerlerde büyük beden de mevcut.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Selim
Bu mesleğin içinde olan yakınlarimdan dolayı bildiğim bir şey var oda Kiğılı vb markaların hepsi aynı yerlerden ürün alıp marka basıyorlar yani senin A markasından aldığın 10k takım elbise B dükkanın da farklı bir marka etiketiyle ama aynı ürün 4k bu ayakkabı için de geçerli bu yüzden kaliteli bir kumaş bulup kendin üzerine tam oturacak şekilde diktirmen daha kaliteli olacak

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Muhammet Çağrı
Terzi Ayhan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de şu 212 outlet in aşağısındaki marka dünyasının ardında mağaza var ucuz orası ve gerçekten iyi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mesleğin içinde olan yakınlarimdan dolayı bildiğim bir şey var oda Kiğılı vb markaların hepsi aynı yerlerden ürün alıp marka basıyorlar yani senin A markasından aldığın 10k takım elbise B dükkanın da farklı bir marka etiketiyle ama aynı ürün 4k bu ayakkabı için de geçerli bu yüzden kaliteli bir kumaş bulup kendin üzerine tam oturacak şekilde diktirmen daha kaliteli olacak
Diktirecek tanıdığım ve maalesef zamanım yok. Avmde bulmam lazım.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Kgn
Çift geyik Karacaya da bakabilirsiniz hocam
Fiyatları çok bilmiyorum ama ucuz değil

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
İstanbulday'san 7 Ekime kadar Forum İstanbul'da Fırsat günleri var.

3-4K'ya Taş gibi Beymen Bussines(Çok Kaliteli bir Markadır.) takımlar var.

Beymen harici Boyner markaları, Kiğıllı, Sarar gibi cesitli Ceket-Gömlek markaları var.

Onun harici Levis gibi kotları ufacık önemsi defolarlarla komik fiyatlara alabiliyorsun.

Alanın tek kötü yanı Taksit Yok (Karta tek çekim)

Ve. Değisim-İptal yok. Birde malesef terzi de yok (Hiçolmazsa Boyner'de yoktu.)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hatemoglundan beğendiğin takımı kravatıyla beraber 7ye aldım nasıl?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
yunusemre

bakırkoy alt carsı ucmus hocam

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
mert doğan

Kiğılı 7-8 k az olmuş gibi sanki

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
bakırkoy alt carsı ucmus hocam
Geçen ctesi büyük beden takım(, gömlek, kravat, kemer, yelek, pantolon, ceket) 5k ya aldım. Ayakkabı 2k battal numara. Gayet iyiydi. Normal fiyatlar ama ilk söylenen çok oluyor. Çingene ol düşür. Takımı 7k dan, ayakkabıyı 3.8k dan düşürdüm. Hepsi nakit bu arada

Kiğılı 7-8 k az olmuş gibi sanki
Kalın kumaş istiyorsan 10k yı gözden çıkarmalısın doğru ama daha ucuza da modeller mevcut. Ben 64 ceket giyiyorum. Arkadaşın bedeni bilmiyorum. Zayıfsa slimfit takımlar ucuz oluyor kiğılıda.

Bu arada mağazaların, çarşılarda ayrı tek sorunu takım bozamamaları. Benim gibi çift bedenseniz alt ya da üst elbet biri büyük ya da küçük kalıyor. Gidip çarşıdan bulun alın. Daha güzel şeyler bulma olasılığınız çok yüksek

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Geçen ctesi büyük beden takım(, gömlek, kravat, kemer, yelek, pantolon, ceket) 5k ya aldım. Ayakkabı 2k battal numara. Gayet iyiydi. Normal fiyatlar ama ilk söylenen çok oluyor. Çingene ol düşür. Takımı 7k dan, ayakkabıyı 3.8k dan düşürdüm. Hepsi nakit bu arada

Kalın kumaş istiyorsan 10k yı gözden çıkarmalısın doğru ama daha ucuza da modeller mevcut. Ben 64 ceket giyiyorum. Arkadaşın bedeni bilmiyorum. Zayıfsa slimfit takımlar ucuz oluyor kiğılıda.

Bu arada mağazaların, çarşılarda ayrı tek sorunu takım bozamamaları. Benim gibi çift bedenseniz alt ya da üst elbet biri büyük ya da küçük kalıyor. Gidip çarşıdan bulun alın. Daha güzel şeyler bulma olasılığınız çok yüksek
Hocam 54 falan giyiyorum hatemoglundan takım+ kravat 7kya aldım.

Top Bottom