Neler Yeni

Takip ettiğim, Özelleştirilmiş 2 Adet Hazır Sistem*

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
1732823324686.png

1732823352137.png

Bayadır bekliyorum sistem almak için ama sanırım bu Kasım bizi güldürmeyecek gibi o nedenle çok geç olmadan bir sistem almak istiyorum. Yarına kadar bekleyeceğim, eğer düzgün bir indirim olmazsa bu iki sistemden birini almak istiyorum, sizce hangisi alınmalı?

Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Furkan Eren
PC hocası sistemi çok daha mantılı geldi parça kalitesi olarak

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
2. sistemde diğerine kıyasla çok kaliteli malzemeler kullanılmamış ama işlemci anakart ve ekran kartı ilk sisteme göre daha iyi bence. Ben olsam ikinci sistemi alırdım

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. sistemde diğerine kıyasla çok kaliteli malzemeler kullanılmamış ama işlemci anakart ve ekran kartı ilk sisteme göre daha iyi bence. Ben olsam ikinci sistemi alırdım

Gerçekten ben de böyle düşündüğüm için arada kalmıştım, teşekkür ederim önerin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Furkan Eren
Gerçekten ben de böyle düşündüğüm için arada kalmıştım, teşekkür ederim önerin için.
YouTube gir rx 7800 xt Ryzen 7600 vs Rtx 4070 süper intel i5 1440f.
Vatandaki sistemde kasa kötü psuda kötü
Ram cl46 işlemci soğutucu bana çok çirkin geldi.
PC hocası sisteminde kötü bir şey göremiyorum

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
şimdi daha çok arada kaldım, harika oldu. hahaha

YouTube gir rx 7800 xt Ryzen 7600 vs Rtx 4070 süper intel i5 1440f.
Vatandaki sistemde kasa kötü psuda kötü
Ram cl46 işlemci soğutucu bana çok çirkin geldi.
PC hocası sisteminde kötü bir şey göremiyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bayadır bekliyorum sistem almak için ama sanırım bu Kasım bizi güldürmeyecek gibi o nedenle çok geç olmadan bir sistem almak istiyorum. Yarına kadar bekleyeceğim, eğer düzgün bir indirim olmazsa bu iki sistemden birini almak istiyorum, sizce hangisi alınmalı?

Teşekkürler.
İlk sistemin parça kalitesi çok daha iyi, ikinci sistemin ekran kartı daha iyi dursa da Windforce hiç önerilmiyor şahsen ben bulaşmazdım. Intel işlemci alırsanız yeni çıkan işlemcileri kullanamazsınız soket değiştirdi. RX 7800 XTi 4070'ten iyi ama 4070 super'den bir tık kötü diyorlardı açıkçası amd gpu'ları hiç bilmiyorum içinize sinerse ilk sistemi alın geçin.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
İlk sistemin parça kalitesi çok daha iyi, ikinci sistemin ekran kartı daha iyi dursa da Windforce hiç önerilmiyor şahsen ben bulaşmazdım. Intel işlemci alırsanız yeni çıkan işlemcileri kullanamazsınız soket değiştirdi. RX 7800 XTi 4070'ten iyi ama 4070 super'den bir tık kötü diyorlardı açıkçası amd gpu'ları hiç bilmiyorum içinize sinerse ilk sistemi alın geçin.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, çoğunluk 1. seçeneği tercih ettiği için fikirlerinize saygı duyup, 1.'yi almayı düşünüyorum eğer akşam düzgün bir indirim gelmezse 1. seçeneği alıp geçeceğim.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, çoğunluk 1. seçeneği tercih ettiği için fikirlerinize saygı duyup, 1.'yi almayı düşünüyorum eğer akşam düzgün bir indirim gelmezse 1. seçeneği alıp geçeceğim.
Rica ederim hocam, şahsen 1 ay öncesine kadar bu işlerden anlamayan birisiydim ama hazır sistem olarak kesinlikle pc hocası sistemleri diğerlerine tek atıyor. Game garaj, Vatan, Sınerji vs hazır sistemlerine de baktım (11.11'e özel olanlar dahil) hepsinin parça kalitesi kötüydü bu iş sadece anakart ve gpu ile bitmiyor bence. İşin sonunda ben de pc hocası sistemi almaya karar verdim. Sizin için hayırlısı olsun.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
Rica ederim hocam, şahsen 1 ay öncesine kadar bu işlerden anlamayan birisiydim ama hazır sistem olarak kesinlikle pc hocası sistemleri diğerlerine tek atıyor. Game garaj, Vatan, Sınerji vs hazır sistemlerine de baktım (11.11'e özel olanlar dahil) hepsinin parça kalitesi kötüydü bu iş sadece anakart ve gpu ile bitmiyor bence. İşin sonunda ben de pc hocası sistemi almaya karar verdim. Sizin için hayırlısı olsun.

Teşekkürler hocam, aslında sizin aldığınız sistem baya iyiymiş, bu tarz bir sistem olsa bu fiyatlara hiç düşünmeden çekerdim. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Teşekkürler hocam, aslında sizin aldığınız sistem baya iyiymiş, bu tarz bir sistem olsa bu fiyatlara hiç düşünmeden çekerdim. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim, 2 hafta öncesine kadar almak mantıklıydı da sürekli zammı dayadılar sabah 52.8k'dı şimdi 56.7k olmuş 4k zam yemiş hiçbir esprisi kalmadı artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,526
Üyeler
166,392
Son üye
Swonx_5
Top Bottom