GTX 1060
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 336
- İsim
- Asus Dual GTX 1060
- İlgilendiği Kategoriler
- Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar geçen gün mezuniyette 3 yıl önce hoşlandığım açılıp friendzone yediğim sonra hiç konuşmadığımız kızı gördüm.
Yanında dünyalar tatlısı/güzeli biri vardı ve haliyle ilk görüşte aşırı hoşlanmaya başladım.
Kızla birçok kez aynı masada baş başa kaldık ama çekingenliğimden konuşmadım, herkes dansa kaldı benimle o kaldık.
Neyse ben bundan aşırı hoşlanıyorum deli oluyorum içim içime sığmıyor.
Bir arkadaşın aracılığıyla Instagram hesabını buldum istek attım fakat 24 saat geçti ne isteği onayladı ne de mesaj falan attı kimsin vb diye.
Eminim ki biliyordur ben olduğumu, zaten fotoğrafım var profilde.
Bir yandan da diyorum ki acaba diğer eski hoşlandığım kıza sordu da o mu boş ver dedi?
Sizce ne yapayım? Veya ne yapmalıyım? Hayatımda 2.kez böyle bir duyguya kapılıyorum (yaş 19)
Yanında dünyalar tatlısı/güzeli biri vardı ve haliyle ilk görüşte aşırı hoşlanmaya başladım.
Kızla birçok kez aynı masada baş başa kaldık ama çekingenliğimden konuşmadım, herkes dansa kaldı benimle o kaldık.
Neyse ben bundan aşırı hoşlanıyorum deli oluyorum içim içime sığmıyor.
Bir arkadaşın aracılığıyla Instagram hesabını buldum istek attım fakat 24 saat geçti ne isteği onayladı ne de mesaj falan attı kimsin vb diye.
Eminim ki biliyordur ben olduğumu, zaten fotoğrafım var profilde.
Bir yandan da diyorum ki acaba diğer eski hoşlandığım kıza sordu da o mu boş ver dedi?
Sizce ne yapayım? Veya ne yapmalıyım? Hayatımda 2.kez böyle bir duyguya kapılıyorum (yaş 19)